~~Jacek napisał(a): Banery jakich kandydatów na prezydenta wiszą - oprócz tych z ,, wielkiej trójki - na terenie naszej gminy . Pytam bo mam na ten temat wypracowanie .
~~io io napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zenek napisał(a): Mówią że ,, Trzaskowski to arogant i człowiek o fałszywym uśmiechu ".
W buntzlau będzie, być może lemingi z wichury namówią go do przyjazdu, wszędzie na płotach rozwiesili jego facjatę
Zastosowana autokorekta
~~Myszata Sosna napisał(a): Wczoraj była Niedziela Palmowa. Piękna pogoda. Co z tego gdy u nas zamiast spokoju mogłam tylko słuchać wycia silników na ,,torze wyścigowym,, na lotnisku.Tor dla ...i. Wójt nawet tego nie potrafi dopilnować, aby w Osłej i Różyńcu ludzie mogli spokojnie posiedzieć na swojej posesji. Wójt Tępa Strzała jak ktoś wcześniej napisał. I tyle w temacie.Zastosowana autokorekta
~~Myszata Sosna napisał(a): Wczoraj była Niedziela Palmowa. Piękna pogoda. Co z tego gdy u nas zamiast spokoju mogłam tylko słuchać wycia silników na ,,torze wyścigowym,, na lotnisku.Tor dla ...i. Wójt nawet tego nie potrafi dopilnować, aby w Osłej i Różyńcu ludzie mogli spokojnie posiedzieć na swojej posesji. Wójt Tępa Strzała jak ktoś wcześniej napisał. I tyle w temacie.Zastosowana autokorekta