~~Wielbłądzi Narcyz napisał(a): ~~Kasztanowa Szachownica napisał(a): Panie radny ekologu.
W/g Pana powinni czekać do końca września,czyli my kosztem paru ptaszków mielibysmy truć sie dodatkowo te pół roku.A może tak popukałby się Pan w środek czaszki.
Z całym szacunkiem, mam radykalne poglądy jeżeli chodzi o ochronę srodowiska np.nie mogę zrozumieć indolencji władz w kwestii karania i piętnowania leśnych śmieciarzy,jestem za dotkliwym karaniem parkujących pod oknami czy na trawnikach.,Ale w tym przypadku chyba chodzi Panu o lansowanie własnej osoby jako nowego radnego.
A moze zacznij od siebie? Czujac i widząc, czym pali sąsiad, interweniuj, dzwon na straz miejską i z otwartą przyłbicą przedstaw sąsiadowi swoje racje. Ja co 2-gi dzien ze spaceru nad bobrem wracam z reklamówka smieci - a Ty cos robisz prócz narzekania i punktowania? Bo od tej zieleni i "paru ptaszków" roznisz sie tym, że masz głos i sprawczość! To nie szczekaj, tylko działaj, jak Pan Tadeusz
A ja nie będę zbierał cudzych śmieci.Mozesz jednak być pewien ze ostro reaguję jeżeli widzę jak ktoś zanieczyszcza srodowisko.Ten proceder będzie jednak trwał dopóki nie będzie dotkliwych kar z jednoczesnym publikowaniem danych delikwenta.Panstwo jest po prostu zbyt pobłażliwe.