~~Kasztanowa Szachownica napisał(a): Panie radny ekologu.
W/g Pana powinni czekać do końca września,czyli my kosztem paru ptaszków mielibysmy truć sie dodatkowo te pół roku.A może tak popukałby się Pan w środek czaszki.
Z całym szacunkiem, mam radykalne poglądy jeżeli chodzi o ochronę srodowiska np.nie mogę zrozumieć indolencji władz w kwestii karania i piętnowania leśnych śmieciarzy,jestem za dotkliwym karaniem parkujących pod oknami czy na trawnikach.,Ale w tym przypadku chyba chodzi Panu o lansowanie własnej osoby jako nowego radnego.
~~Dyniowa Inkarwilla napisał(a): Jakby się tak przyjrzeć śladowi węglowemu pana ekologa to wyszłoby że powinien mieszkać w lepiańce, jeść grzyby i jagody odziany w sukmanę z lnu. Proszę nie truć naszej planety!
~~Wielbłądzi Narcyz napisał(a): A przygladasz sie swojemu? Czy wlasnie odkrecasz jednorazowa butelke z wodą albo puszke z colą? A jak Ty działasz na rzecz odtruwania planety?
~~Kasztanowa Szachownica napisał(a): Panie radny ekologu.
W/g Pana powinni czekać do końca września,czyli my kosztem paru ptaszków mielibysmy truć sie dodatkowo te pół roku.A może tak popukałby się Pan w środek czaszki.
Z całym szacunkiem, mam radykalne poglądy jeżeli chodzi o ochronę srodowiska np.nie mogę zrozumieć indolencji władz w kwestii karania i piętnowania leśnych śmieciarzy,jestem za dotkliwym karaniem parkujących pod oknami czy na trawnikach.,Ale w tym przypadku chyba chodzi Panu o lansowanie własnej osoby jako nowego radnego.
~~Brązowa Laurowiśnia napisał(a): Dookoła mamy lasy, bory. Kilka samosiejek przy moście to nie problem aby blokować inwestycję. Proszę pana radnego, aby zajął się ekologią palenia śmieciami i węglem. To jest problem dla mieszkańców osiedli jednorodzinnych, gdzie sasiedzi palą byle czym.
~~Ella napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowa Szachownica napisał(a): Panie radny ekologu.
Zacząć te wycinkę można było z końcem września ubiegłego roku, nie czekając do tegorocznych lęgów.