~~Poziomkowa Żurawka napisał(a): Impulsik dogadał się z dwuimiennym :-) . Tyle warte obietnice i buńczuczne zapowiedzi :-). Jak podaje konkurencja " Radni podnieśli sobie diety na pierwszej sesji. Najwięcej dostanie Maciej Małkowski" :-) . A wy dalej biegajcie na wybory :-) hihihi..... Jedna banda jak w rządzie :-)
~~Ja napisał(a): Ogromne rozczarowanie. Maćku zabijasz najcenniejszą inicjatywę lokalną (Impuls) jaką powstała w ciągu ostatnich lat w Bolesławcu. Bezpartyjną, obywatelską i taką naprawdę z myślą o mieszkańcach. W zamian wchodzisz w partyjniactwo i lokalne układy. I to dla tak miernego stanowiska. Po prostu żal.
~~Bladozielona Bergenia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ja napisał(a): Ogromne rozczarowanie. Maćku zabijasz najcenniejszą inicjatywę lokalną (Impuls) jaką powstała w ciągu ostatnich lat w Bolesławcu. Bezpartyjną, obywatelską i taką naprawdę z myślą o mieszkańcach. W zamian wchodzisz w partyjniactwo i lokalne układy. I to dla tak miernego stanowiska. Po prostu żal.
Też tak uważam. Jestem mocno zawiedziona , a tyle było obietnic ... nie o taki Bolesławiec nam chodziło...
~~Żółtawa Przylaszczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladozielona Bergenia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ja napisał(a): Ogromne rozczarowanie. Maćku zabijasz najcenniejszą inicjatywę lokalną (Impuls) jaką powstała w ciągu ostatnich lat w Bolesławcu. Bezpartyjną, obywatelską i taką naprawdę z myślą o mieszkańcach. W zamian wchodzisz w partyjniactwo i lokalne układy. I to dla tak miernego stanowiska. Po prostu żal.
Też tak uważam. Jestem mocno zawiedziona , a tyle było obietnic ... nie o taki Bolesławiec nam chodziło...
A ja uważam inaczej. bo co jest celem polityki? Bycie dla zasady w opozycji czy realizowanie swoich celów i programu? w koalicji zawsze będzie to kompromis a już widać że nie będzie etatowego członka zarządu. wole jak mają na coś wpływ niż tylko pisanie krytycznych postów na fb. Czas dojrzeć
Faktycznie swoje cele realizujesz ale z programem i celami Impulsu nie ma to nic wspólnego. Dojrzałość nie polega na byciu chorągiewką.
~~Cynobrowy Maczek napisał(a):„
Mówiąc językiem Radka Sikorskiego ostatni akt dramatu
KO w Bolesławcu będzie miał miejsce jutro na sesji
Rady Miasta-
watacha zostanie dorżnieta.