~~Cezar napisał(a): Brak kompetencji to można było dziś punktować. Dyrektor SPZOZ tak się zaprezentowała że klękajcie narody żenada i wstyd. Co do świetlicy w Gierałtowie jestem sceptyczny. Wszystkie gminy dookoła już dawno nie budują świetlic tylko idą w innym kierunku. Ale ok niech będzie ta świetlica tylko że budżet się nie zepnie. Koszt budowy dużo większy niż zaplanowano. A radna z Zagajnika i Wykrot to ma dużo do powiedzenia bo jak zwykle nic nie rozumie . Do szkolić się musi. To chyba potrafi.
~~Cezar napisał(a): Brak kompetencji to można było dziś punktować. Dyrektor SPZOZ tak się zaprezentowała że klękajcie narody żenada i wstyd. Co do świetlicy w Gierałtowie jestem sceptyczny. Wszystkie gminy dookoła już dawno nie budują świetlic tylko idą w innym kierunku. Ale ok niech będzie ta świetlica tylko że budżet się nie zepnie. Koszt budowy dużo większy niż zaplanowano. A radna z Zagajnika i Wykrot to ma dużo do powiedzenia bo jak zwykle nic nie rozumie . Do szkolić się musi. To chyba potrafi.
~~Ciemnoniebieska Dabecja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cezar napisał(a): Brak kompetencji to można było dziś punktować. Dyrektor SPZOZ tak się zaprezentowała że klękajcie narody żenada i wstyd. Co do świetlicy w Gierałtowie jestem sceptyczny. Wszystkie gminy dookoła już dawno nie budują świetlic tylko idą w innym kierunku. Ale ok niech będzie ta świetlica tylko że budżet się nie zepnie. Koszt budowy dużo większy niż zaplanowano. A radna z Zagajnika i Wykrot to ma dużo do powiedzenia bo jak zwykle nic nie rozumie . Do szkolić się musi. To chyba potrafi.
Jaki to jest ten inny kierunek z świetlicami?
~~Jaskraworuda Aralia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieska Dabecja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Cezar napisał(a): Brak kompetencji to można było dziś punktować. Dyrektor SPZOZ tak się zaprezentowała że klękajcie narody żenada i wstyd. Co do świetlicy w Gierałtowie jestem sceptyczny. Wszystkie gminy dookoła już dawno nie budują świetlic tylko idą w innym kierunku. Ale ok niech będzie ta świetlica tylko że budżet się nie zepnie. Koszt budowy dużo większy niż zaplanowano. A radna z Zagajnika i Wykrot to ma dużo do powiedzenia bo jak zwykle nic nie rozumie . Do szkolić się musi. To chyba potrafi.
Jaki to jest ten inny kierunek z świetlicami?
Byłoby już we wszystkich wioskach hakbh vet nie zablokował rozwoju strefy
Piłeś? Nie pisz! ;)))
~~Hebanowy Tojeść napisał(a): W końcu normalna sesja, brawo radni WiD, można jednak rozmawiać merytorycznie, można docenić pracę Pani Burmistrz i od razu wszystko gładko się układa, radni obecnej kadencji poraz pierwszy przemówili wspólnym głosem i był to głos dla dobra gminy.