~~Tamaryszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Antek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~wyborca napisał(a): Głosowałem na Świdrową ale okazała się niekompetentną osobą ,jeśli będzie referendum zagłosuję za jej odwołaniem !
Referendum jest spalone na samym starcie.
Ja też głosowałem za Relichem za pierwszym razem. Rządził 16 lat i wielkie g ... Zrobił
Sam nie wierzysz w to co piszesz. Skoncentruj się na teraźniejszości.
To nie wiara a fakty i normy prawa administracyjnego :)
~~Tamaryszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarożółta Forsycja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Antek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~wyborca napisał(a): Głosowałem na Świdrową ale okazała się niekompetentną osobą ,jeśli będzie referendum zagłosuję za jej odwołaniem !
Referendum jest spalone na samym starcie.
Ja też głosowałem za Relichem za pierwszym razem. Rządził 16 lat i wielkie g ... Zrobił
Pamiętam brakło 300 głosów i był by odwołany !
Popracuj nad pisownią. Widac, że dawno skończyłeś szkołę. Masz problemy z ocenianiem sytuacji Cię otaczającej.
Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie
~~Cezar napisał(a): Wyznawcy Roberta są jak sekta. Ślepo wykonują polecenia choć nie bardzo je rozumieją
~~Burgundowy Dziewięćsił napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cezar napisał(a): Wyznawcy Roberta są jak sekta. Ślepo wykonują polecenia choć nie bardzo je rozumieją
~~Cezar napisał(a): Wyznawcy Roberta są jak sekta. Ślepo wykonują polecenia choć nie bardzo je rozumieją