~~Monika napisał(a):Ktoś napisał: ~~wyborca 3 drogi napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sinoniebieska Szydlica napisał(a): To teraz niech daje na msze ze wprowadził taka osobę na salony. Była osoba która szybko się zorientowała co to za towarzystwo:)
To, aż 10 lat potrzebowała żeby się zorientować w jakim towarzystwie przebywała ?karma szybciej wróci jak sobie myśli , uważam że , będzie pierwszym Burmistrzem odwołanym w referendum!
I bardzo dobrze jak ja odwołają będę pierwszą osobą która pójdzie i się podpisze przeciw Pani Świder
A my pójdziemy wszyscy , ile jest nas w naszej miejscowości . Aby ją wykopać .
~~Ciemnoczekoladowy Wrotycz napisał(a):Ktoś napisał: ~~korn napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoczekoladowy Wrotycz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Monika napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~wyborca 3 drogi napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sinoniebieska Szydlica napisał(a): To teraz niech daje na msze ze wprowadził taka osobę na salony. Była osoba która szybko się zorientowała co to za towarzystwo:)
To, aż 10 lat potrzebowała żeby się zorientować w jakim towarzystwie przebywała ?karma szybciej wróci jak sobie myśli , uważam że , będzie pierwszym Burmistrzem odwołanym w referendum!
I bardzo dobrze jak ja odwołają będę pierwszą osobą która pójdzie i się podpisze przeciw Pani Świder
Idi wy na xuj ,do roboty wy Robertowe lenie
My już nie musimy pracować ,Teraz to te od Świdrowej do roboty , bo to lenistwo wasze to straszne . A to co piszesz poszli w u...j to do was pasuje .
Dom u przegrywa dalej otwarty? huhuhuhuhuhuhu niedorajdy.
~~Ciemnoczekoladowy Wrotycz napisał(a): ~~Monika napisał(a): Ktoś napisał: ~~wyborca 3 drogi napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sinoniebieska Szydlica napisał(a): To teraz niech daje na msze ze wprowadził taka osobę na salony. Była osoba która szybko się zorientowała co to za towarzystwo:)
~~Mieszkanka napisał(a): Mam już dość Relicha i jego radnych. To samorządowa patologia
~~Mieszkanka napisał(a): Mam już dość Relicha i jego radnych. To samorządowa patologia
~~MO napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mieszkanka napisał(a): Mam już dość Relicha i jego radnych. To samorządowa patologia
Tu musi przyjechać ktoś na białym koniu i przejąć te nierządy .