~~Płomienista Sasanka napisał(a): Nie ma co komentować. Z ...em nie wygrasz on i tak nie zrozumie. Kompetencje radnych są żadne dlatego ta gmina jest w takim stanie. W Nowogrodźcu nawet placu zabaw nie ma z prawdziwego zdarzenia. Zastosowana autokorekta
~~Robert napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płomienista Sasanka napisał(a): Nie ma co komentować. Z ...em nie wygrasz on i tak nie zrozumie. Kompetencje radnych są żadne dlatego ta gmina jest w takim stanie. W Nowogrodźcu nawet placu zabaw nie ma z prawdziwego zdarzenia. Zastosowana autokorekta
Właśnie miałem go budować , ale mnie odwołaliście . Cierp ciało ,skoroś chciało .
~~Oranżowa Laurowiśnia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Robert napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płomienista Sasanka napisał(a): Nie ma co komentować. Z ...em nie wygrasz on i tak nie zrozumie. Kompetencje radnych są żadne dlatego ta gmina jest w takim stanie. W Nowogrodźcu nawet placu zabaw nie ma z prawdziwego zdarzenia. Zastosowana autokorekta
Właśnie miałem go budować , ale mnie odwołaliście . Cierp ciało ,skoroś chciało .
Robert to basenu też nie będzie ?
Nic nie będzie !
~~bmw napisał(a):Ktoś napisał: ~~Oranżowa Laurowiśnia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Robert napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płomienista Sasanka napisał(a): Nie ma co komentować. Z ...em nie wygrasz on i tak nie zrozumie. Kompetencje radnych są żadne dlatego ta gmina jest w takim stanie. W Nowogrodźcu nawet placu zabaw nie ma z prawdziwego zdarzenia. Zastosowana autokorekta
Nic nie będzie !
Nie ma i nie będzie obiecanki były tylko przed wyborami a teraz aby tylko kasa się zgadzała łącznie z Pania Świder kasa się liczy niektórzy Radni cos chcą dla mieszkańców ale pani burmistrz blokuje ich pomysły a miały być rozmowy i dialogi gdzie to wszystko jest????
~~Monika napisał(a):Ktoś napisał: ~~bmw napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Oranżowa Laurowiśnia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Robert napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płomienista Sasanka napisał(a): Nie ma co komentować. Z ...em nie wygrasz on i tak nie zrozumie. Kompetencje radnych są żadne dlatego ta gmina jest w takim stanie. W Nowogrodźcu nawet placu zabaw nie ma z prawdziwego zdarzenia. Zastosowana autokorekta
Nic nie będzie !
Nie ma i nie będzie obiecanki były tylko przed wyborami a teraz aby tylko kasa się zgadzała łącznie z Pania Świder kasa się liczy niektórzy Radni cos chcą dla mieszkańców ale pani burmistrz blokuje ich pomysły a miały być rozmowy i dialogi gdzie to wszystko jest????
Kobieto jak ona wydymała człowieka ,który przez 10 lat wprowadzał ją na salony ,tracił swoje pieniądze i czas woził swoim samochodem a na koniec dostał kopa .