~~Miejscowy obywatel napisał(a): Smutny obraz tego Nowogrodźca. Ludzie to sami nie wiedzą czego by chcieli. Szczególnie Ci którzy są przeciwni Świder. Po wyborach miało być lepiej a jest gorzej bo pewna grupa nie potrafi się pogodzić z przegraną ex burmistrza. Czy tak ma wyglądać zarządzanie miastem i gminą . Wspólne zarządzanie. Krew mnie już zalewa bo dajcie tej kobiecie rządzić a nie podkładanie ciągle nogi. Jeśli tak dalej będzie to mieszkańcy Nowogrodźca wypowiedzą się na sesji i nie będzie to jedna lub 2 osoby tylko cały tabun. Wybraliśmy Was radnych to działajcie. Mamy już dość słuchania Waszych żali bo to jest wręcz żenujące
~~Miejscowy obywatel napisał(a): Smutny obraz tego Nowogrodźca. Ludzie to sami nie wiedzą czego by chcieli. Szczególnie Ci którzy są przeciwni Świder. Po wyborach miało być lepiej a jest gorzej bo pewna grupa nie potrafi się pogodzić z przegraną ex burmistrza. Czy tak ma wyglądać zarządzanie miastem i gminą . Wspólne zarządzanie. Krew mnie już zalewa bo dajcie tej kobiecie rządzić a nie podkładanie ciągle nogi. Jeśli tak dalej będzie to mieszkańcy Nowogrodźca wypowiedzą się na sesji i nie będzie to jedna lub 2 osoby tylko cały tabun. Wybraliśmy Was radnych to działajcie. Mamy już dość słuchania Waszych żali bo to jest wręcz żenujące
~~Kasztanowaty Driakiew napisał(a):Ktoś napisał: ~~Miejscowy obywatel napisał(a): Smutny obraz tego Nowogrodźca. Ludzie to sami nie wiedzą czego by chcieli. Szczególnie Ci którzy są przeciwni Świder. Po wyborach miało być lepiej a jest gorzej bo pewna grupa nie potrafi się pogodzić z przegraną ex burmistrza. Czy tak ma wyglądać zarządzanie miastem i gminą . Wspólne zarządzanie. Krew mnie już zalewa bo dajcie tej kobiecie rządzić a nie podkładanie ciągle nogi. Jeśli tak dalej będzie to mieszkańcy Nowogrodźca wypowiedzą się na sesji i nie będzie to jedna lub 2 osoby tylko cały tabun. Wybraliśmy Was radnych to działajcie. Mamy już dość słuchania Waszych żali bo to jest wręcz żenujące
Tabun to może być koni.Ktoś napisał: ~~Miejscowy obywatel napisał(a): Smutny obraz tego Nowogrodźca. Ludzie to sami nie wiedzą czego by chcieli. Szczególnie Ci którzy są przeciwni Świder. Po wyborach miało być lepiej a jest gorzej bo pewna grupa nie potrafi się pogodzić z przegraną ex burmistrza. Czy tak ma wyglądać zarządzanie miastem i gminą . Wspólne zarządzanie. Krew mnie już zalewa bo dajcie tej kobiecie rządzić a nie podkładanie ciągle nogi. Jeśli tak dalej będzie to mieszkańcy Nowogrodźca wypowiedzą się na sesji i nie będzie to jedna lub 2 osoby tylko cały tabun. Wybraliśmy Was radnych to działajcie. Mamy już dość słuchania Waszych żali bo to jest wręcz żenujące
Tabun,to może być koni.
Równie dobrze może być tabun baranów takich jak ty .
~~MS napisał(a): Obrażaj mieszkańców obrażaj a się mocno zdziwicie i taką metodą to dużo działacie.
No to pojechałeś po bandzie ....
~~MS napisał(a): Obrażaj mieszkańców obrażaj a się mocno zdziwicie i taką metodą to dużo działacie.