~~Creizy napisał(a):po owocach ja poznacieKtoś napisał: ~~Ona napisał(a): Bo to nauczyciel [/kobiety w szpilkach zawsze robią dobre wrażenie i podniecają facetów
~~Creizy napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ona napisał(a): Bo to nauczyciel kobiety w szpilkach zawsze robią dobre wrażenie i podniecają facetów
~~Pomidorowa Tawuła napisał(a):Ktoś napisał: ~~Creizy napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ona napisał(a): Bo to nauczyciel kobiety w szpilkach zawsze robią dobre wrażenie i podniecają facetów
Nie gadaj,że cie podnieca ta baba w kasku
A która to chodzi w kasku ?
~~xcv napisał(a): Mam pytanie do pani burmistrz czy odwiesiła swoją działalność w stowarzyszeniu Veto, czy zrzekła się funkcji przewodniczącej i jeśli tak to kto został przewodniczącym ????
~~Ciemnoturkusowy Szczodrzeniec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pomidorowa Tawuła napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Creizy napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ona napisał(a): Bo to nauczyciel kobiety w szpilkach zawsze robią dobre wrażenie i podniecają facetów
Nie gadaj,że cie podnieca ta baba w kasku
A która to chodzi w kasku ?
Taka jedna w czarnym chodzi kasku
~~Dychawiczna Świdośliwa napisał(a):Ktoś napisał: ~~xcv napisał(a): Mam pytanie do pani burmistrz czy odwiesiła swoją działalność w stowarzyszeniu Veto, czy zrzekła się funkcji przewodniczącej i jeśli tak to kto został przewodniczącym ????
VE-TO po tych wyborach dostało po du.pie bardziej od Impulsu i chyba będą niedługo zwijać żagle. Ale nie martw się przegrywy od świdrowej założyły nowe stowarzyszenie i będą patrzeć jej na ręce
~~Gajowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Dychawiczna Świdośliwa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xcv napisał(a): Mam pytanie do pani burmistrz czy odwiesiła swoją działalność w stowarzyszeniu Veto, czy zrzekła się funkcji przewodniczącej i jeśli tak to kto został przewodniczącym ????
VE-TO po tych wyborach dostało po du.pie bardziej od Impulsu i chyba będą niedługo zwijać żagle. Ale nie martw się przegrywy od świdrowej założyły nowe stowarzyszenie i będą patrzeć jej na ręce
Jeśli przegrali to my ich nie potrzebujemy . Ludzie nie dali im mandatu to coś o tym mówi .Ona ,może ich skierować na własną posesję , ale na gminę nie ma prawa .
Tak samo, identycznie z Relichem w takim razie. Przegrał to go nie chcemy! Tylko po co dalej miesza, doradza i śle SMSy po byłych pracownikach w urzędzie " Co słychać?"
Robert, masz honor?
Nikt Cię nie chce, dostałeś czerwoną kartkę.