~~Jasnolawendowa Daglezja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoróżowy Bodziszek napisał(a): Jak by wróciła komuna ,to i by porządek wrócił
Prawie wróciła, bo kobiety pałkami obrywały, ale na szczęście pis przestał się panoszyć.
~~Ciemnoróżowy Bodziszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnolawendowa Daglezja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoróżowy Bodziszek napisał(a): Jak by wróciła komuna ,to i by porządek wrócił
Prawie wróciła, bo kobiety pałkami obrywały, ale na szczęście pis przestał się panoszyć.
I teraz będziemy mieć rudo zieloną wyspę dobrobytu
Teraz wrócił rudy który kazał traktować z buta ludzi, pałować pielęgniarki i strzelać do ludzi. To jest dopiero komuna.
Aha, kierowcy. Narzekaliście że Kaczor ściąga z was kasę to teraz poczujecie gdy przyjdą fotoradary mobilne na przyczepkach.
~~xl napisał(a): Gościu jechał 139km i dostał 15 punktów do mnie zadzwonił telefon i go odebrałem jadąc 10 km/h i też dostałem 15 punktów .
~~xl napisał(a): Gościu jechał 139km i dostał 15 punktów do mnie zadzwonił telefon i go odebrałem jadąc 10 km/h i też dostałem 15 punktów .
~~rude i fałszywe napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoróżowy Bodziszek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnolawendowa Daglezja napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoróżowy Bodziszek napisał(a): Jak by wróciła komuna ,to i by porządek wrócił
I teraz będziemy mieć rudo zieloną wyspę dobrobytu
Teraz wrócił rudy który kazał traktować z buta ludzi, pałować pielęgniarki i strzelać do ludzi. To jest dopiero komuna.
Aha, kierowcy. Narzekaliście że Kaczor ściąga z was kasę to teraz poczujecie gdy przyjdą fotoradary mobilne na przyczepkach.
Jak jeździsz nieprzepisowo to zacznij już płakać albo weź kredyt na płacenie mandatów.