Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Incydent na cmentarzu: MZGM wyraża ubolewanie i domaga się wyjaśnień od firmy Fenix
~~Kl niezalogowany
5 czerwca 2024r. o 20:52
~~Rdzawobrązowy Motylek napisał(a): To co z tym księdzem ? Redakcja się wypowie ?

Racja,to ksiadz stał na trawie ,a pracownicy mieli sie z nim szarpac.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Cx niezalogowany
5 czerwca 2024r. o 20:54
~~Ona33 napisał(a): Pani kierownik jest bardzo wyrozumiała. Może ta osoba powinna się do niej udać a nie opisywać beż rozmowy z nią? Cmentarz i zarządca udostępnia osobie i firmie miejsce i raczej nie ma już nic do czynienia dalej prawda czy nie. A mam wrażenie że nie rozmawialiście z Panią kierownik cmentarza a oceniacie książkę po okładce nieładnie. Niech firma pogrzebowa poniesie konsekwencje bo nie powinna rozkładać się na czyimś grobie bo nie wierze ze zarządca cmentarza na to pozwolił.

Racja
~~Ha niezalogowany
5 czerwca 2024r. o 21:01
~~Herbaciana Aukuba napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ooooo napisał(a): Brak nadzoru na cmentarzu,pracownicy kosząc trawy niszczą szklane znicze-szkło zostaje ,trawą brudzą pomniki. Panuje - na starej części- ogólny bałagan - nogę skręcić można - nikt nie reaguje na taki bałagan. A opłaty są zbierane i to nie małe.

Oooo tak to prawda firmy chociaż przykrywają pomniki a panowie z MZGM kosząc trawę maja gdzieś zabiezpieczenie pomników

I tu sie nie zgodze,kosza zle nie kosza tez zle .kiedys byl zaklad pogrzebowy i nie kosili kwater .ludzie wiecznie nie zadowoleni i roszczeniowi.Uwazam ,ze nasz cmentarz jest zadbany .
~~Dd niezalogowany
5 czerwca 2024r. o 22:00
Ja czesto jestem na cmentarzu i dbam o groby swoich bliskich,dlatego jestem w szoku widzac zdjecie w artkule.Uwazam ,ze samememu trzeba sprzatac na grobie a nie miec pretensje do całego swiata.Jeden madry powiedzial:zaczni świat naprawiac od siebie:
~~Kanarkowa Sanwitalia niezalogowany
6 czerwca 2024r. o 16:25
~~Dd napisał(a): Ja czesto jestem na cmentarzu i dbam o groby swoich bliskich,dlatego jestem w szoku widzac zdjecie w artkule.Uwazam ,ze samememu trzeba sprzatac na grobie a nie miec pretensje do całego swiata.Jeden madry powiedzial:zaczni świat naprawiac od siebie:
To znaczy, że trzeba biegać codziennie i patrzeć, czy ci ktoś bałaganu nie robi na grobie, żeby szybciutko po kimś sprzątnąć.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza