~~Xxxxx napisał(a): Czegoś tu nie rozumiem. Tu jest napisane , że obecna stawka to 32.50 a ja znalazłam taką informację. Urząd Gminy Bolesławiec informuje, że w 2024 roku miesięczna stawka opłaty za gospodarowanie odpadami komunalnymi nie uległa zmianie i zgodnie z uchwałą Rady Gminy Bolesławiec wynosi: 30,00 zł od osoby, jeśli odpady są zbierane i odbierane w sposób selektywny. To jaka stawka jest aktualna????
~~Celestynowy Kokorycz napisał(a): Super, radnych jest 21 osób.Obecnych na posiedzeniu było 14 ,przy takim stanie radnych ustawa została przyjęta ? A gdzie byli pozostali radni,otrzymają dietę?
~~Jasnolawendowa Bakopa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Białawoszara Celozja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Po 1 mieszkańcy napisał(a): Sam się nie wybrałem ,widzialy g
ały. Na kogo głosowały
To było do przewidzenia, jak rządzi nami koalicja 8 gwiazdek z 13 grudnia i podniosła ceny energii i paliwa to konsekwencją jest podniesienie ceny odbioru śmieci. Zawdzięczamy to wyborcom koalicji 8 gwiazdek z 13 grudnia.
Opanuj się człowieku, nie przeszkadzało jak wyprowadzali setki miliardów z państwowej kasy? Włącz myślenie i przestań oglądać pisowską szczujnię. Jestem wyborcą Koalicji 15 Października i nie żałuję swojej decyzji, wierzę, że wreszcie będzie w naszym kraju normalnie i pięknie. Niestety posprzątanie po 8 latach bezprawia musi jeszcze trochę potrwać.
Tak mniej więcej 3,5 roku - do następnych wyborów.
A wtedy sprzatanie od nowa, tyle że w drugą stronę.
~~Malinowy Eukomis napisał(a): Nie wybraliście Pana A. Biesiadecki na radnego to teraz macie.