Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Szczury w miejskim stawie - ZOBACZ WIDEO
~~Żółtawy Kroplik niezalogowany
15 sierpnia 2024r. o 17:04
BOLESLAWIEC TO MIASTO SZCZUROW
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zielony Mak niezalogowany
15 sierpnia 2024r. o 17:53
~~Oranżowy Berberys napisał(a): SZCZURY W STAWIE TAM GDZIE LABEDZIE POJAWILY SIE JAK PROSPEROWALA ŁAJBA, WYRZUCANO DUZO ODPADKOW DO STAWU NIBY DLA ŁABEDZI A SZCZURY POTEM RADZILY SOBIE ZE STOLOWKA W KUBLACH NA ODPADKI DLATEGO JESTESMY PRZECIWNI JAKIEGOS TAM MOLO BO LUDZIE BEDA RZUCALI ROZNE ZARCIE BO SA TACY CO NIE MYSLA I JEST IM WSZYSTKO JEDNO. SPRAWA SZCZUROW WIELE LAT TEMU BYLA ZGLASZANA PRZEZ NAS DO SANEPIDU I ZOSTALA WYSMIANA I ZIGNOROWANA. NO A TU MASZ BABO PLACEK-SZCZURY JAK BYLY TAK SA

~~Oranżowy Berberys napisał(a): SZCZURY W STAWIE TAM GDZIE LABEDZIE POJAWILY SIE JAK PROSPEROWALA ŁAJBA, WYRZUCANO DUZO ODPADKOW DO STAWU NIBY DLA ŁABEDZI A SZCZURY POTEM RADZILY SOBIE ZE STOLOWKA W KUBLACH NA ODPADKI DLATEGO JESTESMY PRZECIWNI JAKIEGOS TAM MOLO BO LUDZIE BEDA RZUCALI ROZNE ZARCIE BO SA TACY CO NIE MYSLA I JEST IM WSZYSTKO JEDNO. SPRAWA SZCZUROW WIELE LAT TEMU BYLA ZGLASZANA PRZEZ NAS DO SANEPIDU I ZOSTALA WYSMIANA I ZIGNOROWANA. NO A TU MASZ BABO PLACEK-SZCZURY JAK BYLY TAK SA

Szczury w mieście były zawsze. Pełno ich było w starych budynkach na ul. 1 Maja, w okolicy Kubika, gdzie płynęła kiedyś rzeczka i w innych miejscach biegały po piwnicach, a nawet po ulicach. Szczurki są cwane, nie dadzą się tak łatwo pokonać.
~~Moje imię niezalogowany
15 sierpnia 2024r. o 17:57
Na trawnikach na Asnyka już nie ma, czy nadal tam żyją?
~~Uy niezalogowany
15 sierpnia 2024r. o 19:28
A te szczury to donoszą do Bundestag na Polskę to rude czy co
~~Iu niezalogowany
15 sierpnia 2024r. o 19:29
Jednego oswoiłem mam w domu
~~Rudobrązowa Śliwa niezalogowany
15 sierpnia 2024r. o 20:58
~~Iu napisał(a): Jednego oswoiłem mam w domu

Uważaj ,żeby ci jaj nie odgryzł
~~Pije z plastiku niezalogowany
17 sierpnia 2024r. o 19:44
Co do sondy to oczywiście, powinny zostać pełnoprawnymi mieszkańcami miasta Bolesławiec. Karta dużej rodziny i zniżka na termy. Z tą sondą Bolec wchodzi na wyższy poziom.
~~Pije z plastiku niezalogowany
17 sierpnia 2024r. o 19:50
Pesele i 800+ oczywiście też się należy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.