Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Małkowski zrezygnował, ale i tak planowano go odwołać
~~Marengo Calibrachoa niezalogowany
16 sierpnia 2024r. o 15:25
~~pytanie 1 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Biała Konwalia napisał(a): Panie obiektywny dziennikarzu... A może zrobić sondę czy nominaci KO lub ich rodziny powinni zajmować stanowiska w taki sposób? Nie? Aaa no tak, tu można.

W taki sposób to znaczy w jaki ?

Bez konkursu i po linii politycznej.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ołowiany Przypołudnik niezalogowany
16 sierpnia 2024r. o 15:43
~~Marengo Calibrachoa napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pytanie 1 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Biała Konwalia napisał(a): Panie obiektywny dziennikarzu... A może zrobić sondę czy nominaci KO lub ich rodziny powinni zajmować stanowiska w taki sposób? Nie? Aaa no tak, tu można.

W taki sposób to znaczy w jaki ?

Bez konkursu i po linii politycznej.

Ty na strefie to z konkursu jesteś ? hahahahahahahahaha PiSie tłuki ,teraz to się wam konkursów zachciewa.
16 sierpnia 2024r. o 15:50
Mordo, sam darłeś za PiS ryja, "gdzie konkursy?". Teraz już ryjek stulony? Pajac
~~wygrany wyborca 15X niezalogowany
16 sierpnia 2024r. o 15:54
~~Marengo Calibrachoa napisał(a): Mordo, sam darłeś za PiS ryja, "gdzie konkursy?". Teraz już ryjek stulony? Pajac

Ty kaczy prąciu , 8 lat ci kvrwa nie przeszkadzało , teraz żeś się obudził i wrzeszczysz , gdzie konkursy ? Buda .
~~ niezalogowany
16 sierpnia 2024r. o 15:56
Zygmunt Balant.
- Powoływany przeze mnie kierownik powoduje że ja mam do niego zaufanie.

Czy ty się gościu czytasz?
16 sierpnia 2024r. o 16:08
~~wygrany wyborca 15X napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Marengo Calibrachoa napisał(a): Mordo, sam darłeś za PiS ryja, "gdzie konkursy?". Teraz już ryjek stulony? Pajac

Ty kaczy prąciu , 8 lat ci kvrwa nie przeszkadzało , teraz żeś się obudził i wrzeszczysz , gdzie konkursy ? Buda .

Kaczy prąć to cie wypuścił, kmiocie :)
~~logik niezalogowany
16 sierpnia 2024r. o 16:09
~~ napisał(a): Zygmunt Balant.
- Powoływany przeze mnie kierownik powoduje że ja mam do niego zaufanie.

Czy ty się gościu czytasz?

Szkół ci brak , dla PiSiego planktona , powołuję tych, do których mam zaufanie .
~~Gregoryrip niezalogowany
16 sierpnia 2024r. o 16:12
сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт
сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт
сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт
сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт сайт
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza