Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BZ Academy zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czterech złodziei ukradło motocykl. WIDEO z kradzieży - pomóżcie i udostępniajcie!
~~Brązowozłoty Suchodrzew niezalogowany
17 sierpnia 2024r. o 22:34
~~bazyliszek napisał(a): a nie pomyślałeś że może ci złodzieje uratowali ci życie ? może to znak od boga że pora na 4 koła i dwa ślady ?

AMEBA....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Robal niezalogowany
19 sierpnia 2024r. o 0:21
Bardziej na srebrny wygląda a nie na biały. A po drugie chodzą jak po swoim albo znali teren albo ktoś znajomy .
~~inspoktor niezalogowany
19 sierpnia 2024r. o 16:38
Sprawdzić monitoring miejski i monitoringi w okolicznych domach.
~~szczery Jurek niezalogowany
19 stycznia 2025r. o 17:55
odnalazł sie komarek ?
~~Ołowianoniebieski Rdest niezalogowany
19 stycznia 2025r. o 19:10
Widać, że nic nie widać, stać kogoś było na przyczepkę i motor a na pożądy monitoring już ne wystarczyło kas?
Złodziej to ktoś kto tam pracował, przebywał na posesji, najczęściej to rodzina albo najbliższy kolega. Często bywa, że sam nie kradnie tylko wysyła kolegów, też złodziei .
Taka qur..a to się rodzi i taki umiera.
Szukajcie wśród swoich.
~~Kupiłem nick niezalogowany
19 stycznia 2025r. o 19:36
Co wy już nie macie o czym pisać ?? Piszecie o kradzieży o której pisaliście rok lub dwa lata temu???
~~Ołowianoniebieski Rdest niezalogowany
19 stycznia 2025r. o 19:40
17.08.2024.
przepraszam nie popatrzyłem.
I co znaleźli złodziei?
~~Kupiłem nick niezalogowany
19 stycznia 2025r. o 21:34
~~Ołowianoniebieski Rdest napisał(a): 17.08.2024.
przepraszam nie popatrzyłem.
I co znaleźli złodziei?

A motor poszedł na Ukrainę lub na części a przyczepka śmiga na innych dokumentach lub razem była sprzedana w komplecie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BZ Academy zaprasza