~~Szarobrunatny Zimowit napisał(a):Czyli gdyby tam szła procesja kościelna również by ci to nie przeszkadzało bo każdy ma prawo iść. Ba pewno nie było by gadania że to święto ceramiki i przemysłu ceramicznego a nie kościoła? No więc jak sama nazwa wskazuje to święto ceramiki nie motoryzacji Religi czy innych rzeczy tylko ceramiki. Chodzi o promowanie ceramiki nie o procesję i nie o paradę. W życiu trzeba umieć odróżniać pewnie sprawy również zawodowe.Ktoś napisał: ~~Karminowa Maciejka napisał(a): Nie przeszkadza mi, że szli w paradzie. Każdy ma prawo , jesteśmy równi. Jak widać, dla osob
Ja też tak uważam. Skoro przez całe lata miastu nie przeszkadzało, że ksiądz z Rynku, który również był z kręgów LGBT święcił kropidłem i osobiście uświetniał wszystkie miejskie i powiatowe inwestycje, aż do momentu, kiedy romanse stały się zbyt medialne i biskup wysłał biedaka na banicję, to chyba kilka kolorowych flag, nie powinno nikogo szokować. Nie popieram przesady w żadną stronę, ale skoro paru gości chce się przebiec w upale na obcasach, proszę bardzo.
~~anonim napisał(a):Tolerancję i równość się promuję na paradach równości. Tak ciężko zrozumieć że to święto ceramiki. Ludzie przyszli i zjechali się z innych miast na święto ceramiki a nie na paradę promującą jakaś grupę.Ktoś napisał: ~~Oliwkowy Cytryniec napisał(a): Znów łajza życiowa z nieistontych skopiowała wszystko co możliwe. Co za żenujący typek!! Nic nie potrafi sam wymyślić!wara od Istotne co gul szczela że pokazali jak powinna wygląda parada. Na tym polega tolerancja. i równość. Bierzcie przykład
~~Zielony Kosaciec napisał(a):Ktoś napisał: ~~anonim napisał(a):No tak. Wojsko, mzgk, wodociągi, piłkarzyki itd. Wszyscy lepią fajans. Laski od samby w habitach, tylko drag queens prowokują.Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Oliwkowy Cytryniec napisał(a): Znów łajza życiowa z nieistontych skopiowała wszystko co możliwe. Co za żenujący typek!! Nic nie potrafi sam wymyślić!wara od Istotne co gul szczela że pokazali jak powinna wygląda parada. Na tym polega tolerancja. i równość. Bierzcie przykład
Tolerancję i równość się promuję na paradach równości. Tak ciężko zrozumieć że to święto ceramiki. Ludzie przyszli i zjechali się z innych miast na święto ceramiki a nie na paradę promującą jakaś grupę.