~~Niedupek i niejan napisał(a): Ktoś napisał: ~~Miętowa Brzoza napisał(a): Najciekawszy przypadek to forum niedługo pozna. Bo chyba nikt nie wierzy w to że tak jak kiedyś jeden dupek tu się płaszczył tak teraz nie będzie teraz tego robił kolejny. Może nawet dwa tygodnie.
Czym ty żyjesz podły człowieku ? Kto urodził i wychował tak niegodziwego i wstrętnego osobnika ? Zgniły worek to zbyt ładnie by brzmiało. Płynie taki z prądem obrzydliwego ścieku i zanieczyszcza wszystko co po drodze napotka. Każdy , dosłownie każdy kto miał z nim nieprzyjemność został jego wrogiem. Wrogość którą kreatura starannie pielęgnuje prowadząc dokumentację wpisów wszystkich którzy nie po jego myśli. Niby wróg PiS ale postępuje jak ich najznamienitsi żołnierze.
żyję swoim życiem a jeśli ktoś robi to co robi i co zrobił a więc przekracza sztywne granice robię to co robię...
jak mam potraktować taki wpis jak twój?...mądry człowiek i człowiek rozważny by tego nie napisał więc spuszczam na to zasłonę miłosierdzia...
nawet nie zdajesz sobie sprawy człowieku ilu bardzo dobrych znajomych mam z początkowych czasów portalu...
ostatnia niedziela była tego przykładem i godziny spędzone na wspominkach i ocenach są tego przykładem...
ta jak piszesz ''kreatura'' nie wszystkich ma za wrogów...za to ja od lat jestem tu wrogiem kilku z tych którym nie udało się mnie zmanipulować a mówienie im prawdy było dla nich zbyt bolesne...
''dokumentacja''?....jakie piękne i odpowiednie określenie...
a dla niektórych to ''kapownik''...;D
zapewne tych którzy mają najwięcej brudu za pazurkami...myślę że niedługo się kilka spraw wyjaśni...;D
a ja tego nie odpuszczę ...