M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Oceny przez forumowiczów? Daj se sianka gościu. Ile z nich jest twoje ?
Masz zaproszenie do redakcji a się ślizgasz tu jak możesz by tego uniknąć.
Zadzwoń , tobie też odpowiem dlaczego nie mogę jeszcze przez jakiś czas iść do redakcji .
Jeżeli chodzi o oceny ludzi tu piszących przed laty to nie byli tchórze tacy jak ty , pisali zalogowani pod jednym pseudonimem .
Dopisane 30.08.2024r. o godz. 11:42:Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Nie mam numeru. Podaj tu adres to przyjadę.
Podaj twój numer telefonu to zadzwonię , mój jest na poprzedniej stronie .
Ja od ciebie nigdy bym nie poprosił publicznie o adres , nie zniżyłbym bym się do twojego poziomu , poziomu głupca .
Nie ma nigdzie adresu . Jest jakiś numer telefonu ale uj wie czy jak tam zadzwonię nie wyczyszczą mi konta. Dawaj adres. Łatwo ci podawać dane innych to co ci szkodzi podać swoje?
M21W2 napisał(a): 22258
#H, O, R, U, S nieaktywny
29........ 20.......r. o 15:57
oj tam ...
przyjechał ,zadzwonił domofonem -nie wnikam skąd znał numer ;D - zobaczyłem kto zacz mnie odwiedził a że miałem nieposprzątane ;D to pogadaliśmy sobie na ławeczce...
A to Jurek miał " pecha " nieposprzątane .
~~Czarnobrązowy Pustynnik napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czarnobrązowy Pustynnik napisał(a): jesteś jak widzę zalogowany...
masz więc teraz szansę pod swoim nickiem otwarcie zaprzeczyć że nie podałes tu moich danych...
odwagi Lucuś ...
zaprzecz...
i nie łkaj Lucuś ...kiedy zamieszczam kopię twoich chamskich wpisów też muszę omijać ten prostacki algorytm...
Czekam na telefon , dowiesz się jak łatwo bez kapownika odnaleźć twoje chamskie wpisy i masę negatywnych ocen
ciebie przez forumowiczów z dawnych lat w bardzo wielu tematach ,
14240
M..21...W...2 1 godz. 34 min. temu ......................................
Par...ówo Hor....usie , zaczepiasz a jak dostaniesz kopa skomlesz jak kundel .
Jurek w tym poście pisał do ciebie Czytelniku , to ciebie postawił w granie frajerów , psychopato .
to jak?
zbierasz się na spotkanie? ...wykaż się odwagą by stanąć oko w oko z faktami ...
(popatrz jak się omija algorytm )
Nic dodać nic ująć , nie zaczepiaj nie będziesz musiał jęczeć , podaj temat i stronę to się odniosę do tego wpisu .
Dopisane 30.08.2024r. o godz. 11:55:
Czas się wylogować i zakończyć dyskusję , powtarza się scenariusz , rozmnażanie przez pączkowanie specjalisty od insynuacji i pyskówek . Miłego dnia .
Dopisane 30.08.2024r. o godz. 12:07:~~ napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): 22258
#H, O, R, U, S nieaktywny
29........ 20.......r. o 15:57
oj tam ...
przyjechał ,zadzwonił domofonem -nie wnikam skąd znał numer ;D - zobaczyłem kto zacz mnie odwiedził a że miałem nieposprzątane ;D to pogadaliśmy sobie na ławeczce...
A to Jurek miał " pecha " nieposprzątane .
Taki niby ,,mondry'' a kpiny nie wyłapał.
Kumasz ten symbolik za ,,nieposprzątane''? ;D
Racja . Wpuścić takich jak wy do mieszkania to ryzyko że następnego dnia dupę obrobicie.
#H, O rus nieaktywny
31 .......... 2,,,,,,,,,, o 20:01
;D ;D ;D
~~H, O, rus napisał(a): Ja hołoty do domu nie zapraszam i nie licz na wspólne śniadanie ...D
To dlatego na ławeczce , jaśnie " pan " hołoty " do domu nie zaprasza , z pospólstwem, plebsem tylko na ławeczce , jakiż ten " jaśnie pan dobrotliwy "
Zastosowana autokorekta
~~Kasztanowa Jeżówka napisał(a): Nie rób się śmieszniejszy jak jesteś , przecież dokładnie wiesz ile razy wstawiany był twój adres na forum , Bolesławiec to nie Nowy Jork , zapytasz i każdy odpowie , nawet twoi sąsiedzi chętni byli otworzyć drzwi wejściowe … , z czego nie skorzystałem , więc nadal nie rozumiem twojego larum , jeszcze raz powtórzę nie było żadnych
danych osobowych użytych by cię pogrążyć ,
Ktoś szukał fachowca i poleciłem w dobrej wierze
wykropkowane i tego się trzymaj , kapelusz z głowy by tobie nie spadł gdybyś nawet będąc emerytem
doradził od serca , ot tak po ludzku ….