~~Srebrzystoszara Iglica napisał(a): ~~Miętowa Brzoza napisał(a): klasyczne ''rżnięcie głupa''
ty myślisz że mnie w tak prostacki sposób sprowokujesz ? ...naiwniaku...;D
czy ktoś mi zaszkodził oceni sąd...myślę że w tej chwili ktoś anonimowy sam sobie bardziej zaszkodził...
on ma ciepło w gatkach a ja cierpliwie sobie poczekam ...
a co mnie obchodzi jakaś rodzina ?...skąd chcesz mi na siłę coś przypisać?...dawaj tu konkrety a nie wymyślasz jakieś ''pierdy''...
piszesz że ''kij ma dwa końce''?
odpowiem ci konkretem...już dawno mogłem tym drugim końcem zdzielić kogoś w łeb...i wiesz kogo?...
Lucjana...
i w tym przypadku nie jeden a kilkanaście mam KONKRETÓW....
podać ci jeden z nich ?...w każdej chwili ...kopia będzie częściowo wykropkowana BO TAK CHCĘ ale zrzut ekranu to KONKRET...
~~Lucjan napisał(a): Janusz potraktuję ciebie poważnie jak mi napiszesz co ma redakcja do naszego konfliktu, jak masz jakieś inny cel wizyty w redakcji napisz, osobiście nie widzę najmniejszego powodu aby tam z tobą iść , co miałaby ta wizyta przynieść pozytywnego. Po twoim spotkaniu z Jurkiem był krótki okres w którym pisałeś do mnie, " zobacz Lucjan z Jurkiem się różnimy ale potrafimy ze sobą rozmawiać" , ty abyś mógł z kimkolwiek rozmawiać musiałaby to być rozmowa w cztery oczy, przy klawiaturze stajesz się innym człowiekiem, który to prawdziwy Janusz, ten przy klawiaturze? , czy ten z rozmów telefonicznych i spotykań osobistych? , na to pytanie postaraj się sam sobie odpowiedzieć. Nie patrz w lusterka bo i tam Lucjana zobaczysz. Miłego dnia.
~~Czarnobrązowy Pustynnik napisał(a): jaki ma cel?
zbierz się na odwagę a zobaczysz na własne oczy i usłyszysz...
i nie fantazjuj chłopie że jestem inny w rozmowie w cztery oczy i tutaj kiedy piszę...
~~Kasztanowa Jeżówka napisał(a): to prawda co piszesz że był taki okres kiedy i z Jurkiem można było pisać normalnie...
tyle że było to krótko bo poszedł w kłamstwa i jakieś swoje chore fantazje przypisując mnie to i owo..
Więc masz okazję wstawić te kłamstwa
posiadasz przecież własny IPN-ek
spróbuję się odnieść do każdego wpisu .