~~Stalowa Funkia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Yogi napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Jan to sobie spokojnie siedzi w foteliku i obserwuje jak Łocice milczą bo strach nie pozwala wynurzyć się norki.
Coś tu nie pasi. Przecież na poddaszu fotel się nie zmieści. On siedzi na taboreciku.
Trzeźwyś jeszcze .?
Niezbyt ale z tobą bym nie pił.
~~Bubu napisał(a):Ktoś napisał: ~~Stalowa Funkia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Yogi napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Jan to sobie spokojnie siedzi w foteliku i obserwuje jak Łocice milczą bo strach nie pozwala wynurzyć się norki.
Coś tu nie pasi. Przecież na poddaszu fotel się nie zmieści. On siedzi na taboreciku.
Trzeźwyś jeszcze .?
Niezbyt ale z tobą bym nie pił.
Spier*dalaj.
~~Jasio napisał(a): przecież ja tu piszę .... nie potraficie mnie rozkminić? wezwijcie śledczego z Łocic....
poopowiada nam jak to było na spotkaniu które zaproponował o ósmej...Hihihihi
~~Yogi napisał(a): On siedzi na taboreciku
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): przecież ja tu piszę .... nie potraficie mnie rozkminić? wezwijcie śledczego z Łocic....
Wybuchy śmiechu są objawem schizofrenii, autyzmu, pomyś o zdrowiu, jesteś tu niezastąpionym , smutno będzie bez twojej błazenady.
~~Haha napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): przecież ja tu piszę .... nie potraficie mnie rozkminić? wezwijcie śledczego z Łocic....
Wybuchy śmiechu są objawem schizofrenii, autyzmu, pomyś o zdrowiu, jesteś tu niezastąpionym , smutno będzie bez twojej błazenady.
Pisanie bez sensu i wypisywanie głupot są czego objawem? Śmiech to oznaka schizofrenii? Poczytaj o tym głupku a później pomyśl nad swoim zdrowiem .Nazwanie ciebie tutaj błaznem było by dla prawdziwego błazna dyshonorem.
Hahahaha
Cicho tam misiaki. Jak będziecie spoko będzie spoko będzie koszyczek fryksów . Jasiek płaci.