~~Bladofioletowa Macierzanka napisał(a): Holahola KGW jest w Zagajniku.
Tylko nie ma gdzie działać . Gdyby były świetlice wiejskie w każdej wsi ale świetlice a nie pałace to każda by działała i gdyby GCKiS nie oczekiwało z nich dochodów t
~~Dżejms napisał(a): Jakiś były półlotnik podbija temat, banalny i miałki. Próbuje podkopać Panią Birmistrzynię.Czy uda mu się ten tłist?
~~Złotawa Aukuba napisał(a): To ja ją wam wszystko wybuduj.... co będzie to będzie ale będzie.
Teraz budżetowa Burmistrz a jak
.veto robiło pod górkę inwestorowi na strefie. Za stracone środki już byłyby pewnie z dwie świetlicę po 8 mln stały.
~~Złotawa Aukuba napisał(a): To ja ją wam wszystko wybuduj.... co będzie to będzie ale będzie.
.veto robiło pod górkę inwestorowi na strefie. Za stracone środki już byłyby pewnie z dwie świetlicę po 8 mln stały.
~~Barwinkowa Katalpa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotawa Aukuba napisał(a): To ja ją wam wszystko wybuduj.... co będzie to będzie ale będzie.
Musisz zmienić psychiatrę bo obecny zamiast leczyć cie na głowę leczy cię na nogi . Co miało Weto do gadania w sprawie inwestycji na strefie .Po drugie Jakie pieniądze są od Ruskiej firmy na strefie która produkowała wełnę mineralną podpowiem zero zł .