~~Czy ktos napisał(a): Czy ktoś mi powie co z krusem albo z arimrem i kto obejmie ich zarządzanie?
~~Kto pyta nie błądzi napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czy ktos napisał(a): Czy ktoś mi powie co z krusem albo z arimrem i kto obejmie ich zarządzanie?
Dowiesz się w swoim czasie
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kto pyta nie błądzi napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czy ktos napisał(a): Czy ktoś mi powie co z krusem albo z arimrem i kto obejmie ich zarządzanie?
Dowiesz się w swoim czasie
Ale chyba mam prawo pytać?????
Prawo masz, ale nie musisz je stosować
~~znajoma napisał(a): Z takim CV Dawid na wolnym rynku dostał by kilkakrotnie więcej , ale dla niego pieniądze się nie liczą . On chce pomagać pokrzywdzonym przez los bezrobotnym.
~~You make my day napisał(a):Ktoś napisał: ~~znajoma napisał(a): Z takim CV Dawid na wolnym rynku dostał by kilkakrotnie więcej , ale dla niego pieniądze się nie liczą . On chce pomagać pokrzywdzonym przez los bezrobotnym.
SARKAZM dla tych, którzy nie zrozumieli.
~~znajoma napisał(a):Ktoś napisał: ~~You make my day napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~znajoma napisał(a): Z takim CV Dawid na wolnym rynku dostał by kilkakrotnie więcej , ale dla niego pieniądze się nie liczą . On chce pomagać pokrzywdzonym przez los bezrobotnym.
SARKAZM dla tych, którzy nie zrozumieli.
A wiedzą co to jest SARKAZM ?
Ja wiem