Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Klaudia Petters triumfuje na 50 km w 12. KGHM Letnim Biegu Piastów
~~Ino niezalogowany
30 sierpnia 2024r. o 0:25
Super, tylko czemu ona taka niesympatyczna.....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Beżowobrązowy Modrzew niezalogowany
30 sierpnia 2024r. o 19:34
~~Triathlonistka napisał(a): Ciekawa jestem jakie to są w takim razie odpowiednie zawody. Elita i prosi żyją wyłącznie że sportu, ja mimo że bym chciała pracuje na normalnym etacie 8h dziennie plus do tego trenuje po 4 h , dzień w dzień, święta, wakacje, upał czy mróz, codziennie i właśnie dlatego robię takie czasy jakie robię. Chciałabym być prosem i co weekend startowac za granicą, tylko kto mnie w takim razie będzie utrzymywał i za to zapłaci ? Proszę bardzo, każdy może osiągać takie czasy, tylko do tego trzeba samozaparcia i ciężkiej pracy, codziennie, poświęcania spotkań ze znajomymi, wyjazdów, imprez. Trzeba wybrać albo jedno albo drugie, każdy może to zrobić, tylko nie każdemu się chce i właśnie dlatego wylał się na mnie hejt? Bo zapierdzielam codziennie, nie ważne że boli, bo poświęciłam i rzuciłam wszystko co mam, bo mam samozaparcie, żeby nawet jak leje i wieje wyjść na ten trening, właśnie po to, żeby potem okazało się, że za dużo wyprzedzam innych, że za szybko biegam botrenowalam wtedy, kiedy innym się nie chciało, wtedy kiedy inni znaleźli wymówkę to ja jej nie szukałam, po prostu wychodziłam. Zapraszam, przeżyjcie jeden tydzień jak ją a może zrozumiecie ile serca i siły w to włożyłam, żeby być w miejscu w którym jestem i biegać, jak biegam, ale myślę że już w połowie będziecie mieć dość. Nie robią wrażenia na mnie te hejty, baa, to znaczy że robię takie wyniki, że inni mi po prostu czysto zazdroszczą, jestem sobą i sobą pozostanę i na pewno przez parę takich słów nie przestanę trenować, baa, bede trenować ciężej żeby za rok złamać 4h i być 60 min przed 2 kobietą, żebyście mieli sobie o czym pogadać ;) albo znajdźcie mi sponsorów to będę się ścigać za granicą, bo na razie jestem amatorem, który zapierdziela ale wkłada w to swoją kasę zarobioną w pracy.
kochana nie tylko ty tak jestes traktowana im masz wiecej osiagniec to olewaja.ja gratuluje i nie poddawaj sie niech kazdy hejt bedzie mobilizacja do jeszcze lepszych wyników .Nie dziwie sie ze duzo obiecujacych sportowcow promuje inne miasta ktore doceniaja.Nie jestes z z kliki to tak jest
~~Krzysztof Kowalczyk niezalogowany
30 sierpnia 2024r. o 20:01
To co ktoś wyżej napisał o "ściganiu się z amatorami" świadczy, że nie ma najmniejszego pojęcia o dyscyplinie którą komentuje. Średnie tempo biegu 5:00/km w biegu górskim na 50km to solidne tempo. Na drugim miejscu na podium finalista mistrzostw europy w biegach górskich, co tylko świadczy o tym jak dobry wynik osiągnęła Klaudia.
Biegi górskie to dyscyplina w większości amatorska i nie ma w naszym kraju czegoś takiego jak ściganie się z profesjonalistami, bo to sport dla pasjonatów i nie można go porównywać do biegów ulicznych - osoby uprawiające to profesjonalnie to pewnie kilkanaście osób na cały kraj.
Gratulacje Klaudia, rób swoje, a zazdrośnicy niech płoną z zazdrości! Jeszcze troche potrenuje i kiedyś Cie ścigne
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza