~~Cegła napisał(a): Tylko ona może to zrobić. Nie mogę się doczekać kiedy klienkiernia dzięki niej znów będzie funkcjonować. Nasza Asiu, jesteśmy z Tobą i czekamy.
Zastosowana autokorekta
~~Pomarańczowożółta Pernecja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cegła napisał(a): Tylko ona może to zrobić. Nie mogę się doczekać kiedy klienkiernia dzięki niej znów będzie funkcjonować. Nasza Asiu, jesteśmy z Tobą i czekamy.
Ja pi......le co za ... , ta Asia to porażka . Ha ha ona wam zakład przywróci . Ona lubi imprezy , wydawać naszą kasę .Zastosowana autokorekta
~~bazyliszek napisał(a): A ja proponuję żeby strażacy nie wyjeżdzali już do płonącej klinkierni, niech się pali dopali i spali wtedy już nie będzie problemu ale drobne pożary duża ilość tych pożarów = dużo kasy dla druchów osp czyż nie , ostatnio słyszałem tekst że parę godzin palenia głupa i jest niezła kasa a 30 zł za godzinę drogą nie chodzi.
~~Pomarańczowożółta Pernecja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cegła napisał(a): Tylko ona może to zrobić. Nie mogę się doczekać kiedy klienkiernia dzięki niej znów będzie funkcjonować. Nasza Asiu, jesteśmy z Tobą i czekamy.
Ja pi......le co za ... , ta Asia to porażka . Ha ha ona wam zakład przywróci . Ona lubi imprezy , wydawać naszą kasę .Zastosowana autokorekta