~~Dron napisał(a): Teraz widzę żeby nie wierzyć w to co piszą. Byłem tam i wyglądało to trochę inaczej.
~~Niebieskawa Robinia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Dron napisał(a): Teraz widzę żeby nie wierzyć w to co piszą. Byłem tam i wyglądało to trochę inaczej.
To napisz jak było jak to widziałeś? Mnie zastanawia co robią siły które miały nas wspierać a teraz widzimy że w sytuacji kryzysowej jest problem nie tylko komunikacyjny? Czy chociaż sypią piasek do worków co mogli by robić na miejscu bez kontaktu z nikim.
~~pytanie 6 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieskawa Robinia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Dron napisał(a): Teraz widzę żeby nie wierzyć w to co piszą. Byłem tam i wyglądało to trochę inaczej.
To napisz jak było jak to widziałeś? Mnie zastanawia co robią siły które miały nas wspierać a teraz widzimy że w sytuacji kryzysowej jest problem nie tylko komunikacyjny? Czy chociaż sypią piasek do worków co mogli by robić na miejscu bez kontaktu z nikim.
Tak sypią piasek do worków a PiSie darmozjady ????
Widać że myślenie nie jest Twoją mocną stroną.
Zwolennicy PIS siedzą i pracują a tylko POrąbańcy mają czas na komentowanie w sieci.