~~A Sio napisał(a): Mam nadzieję, że ta Pani koleżanka co jest szykowana na komendanta straży miejskiej nie pójdzie w ślady dyrektorki z Gościszowa.
~~świder napisał(a):Ktoś napisał: ~~A Sio napisał(a): Mam nadzieję, że ta Pani koleżanka co jest szykowana na komendanta straży miejskiej nie pójdzie w ślady dyrektorki z Gościszowa.
Spoko loko , niebawem Robert ten swój otwarty dom zamknie i skończy się darmowe xero i darmowy internet.
~~A Sio napisał(a): Mam nadzieję, że ta Pani koleżanka co jest szykowana na komendanta straży miejskiej nie pójdzie w ślady dyrektorki z Gościszowa.
~~Morski Wielosił napisał(a):Ktoś napisał: ~~A Sio napisał(a): Mam nadzieję, że ta Pani koleżanka co jest szykowana na komendanta straży miejskiej nie pójdzie w ślady dyrektorki z Gościszowa.
Kto to?
~~Gosc napisał(a): Tak walecznej Pani Burmistrz o swoją gminę nie widzialam ukłony również w kierunku władz gm. Boleslawiec. i na tym koniec dobrych wieści...