~~Modry Ubiorek napisał(a): Nie pozdrawiam tych ch.u.i co ukradli mi dzisiaj w lesie koszyk na grzyby - z termosem, śniadaniem i rękawiczkami - na dawnym poligonie za Przejesławiem.
Życzę wam żeby ktoś wam te lepkie łapy kiedyś poucinał - ja bym was od razu w Trzebieniu zutylizował.
~~ha ha napisał(a): Pewien przygłup z Zebrzydowej wrzucił na Fejsa zdjęcia z grzybobrania i napisał ,że nazbierał 150 kilo ,jeśli na 1 kilogram grzybów średnio przypada 15 sztuk to musiał by zerwać i włożyć do koszyka 2250 prawdziwków .,chociaż na tym zdjęciu wygląda na nie więcej jak 40 kilo .Po drugie nie wiadomo ilu te grzyby zbierało .?
~~ha ha napisał(a): Pewien przygłup z Zebrzydowej wrzucił na Fejsa zdjęcia z grzybobrania i napisał ,że nazbierał 150 kilo ,jeśli na 1 kilogram grzybów średnio przypada 15 sztuk to musiał by zerwać i włożyć do koszyka 2250 prawdziwków .,chociaż na tym zdjęciu wygląda na nie więcej jak 40 kilo .Po drugie nie wiadomo ilu te grzyby zbierało .?
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a): Pewien przygłup z Zebrzydowej wrzucił na Fejsa zdjęcia z grzybobrania i napisał ,że nazbierał 150 kilo ,jeśli na 1 kilogram grzybów średnio przypada 15 sztuk to musiał by zerwać i włożyć do koszyka 2250 prawdziwków .,chociaż na tym zdjęciu wygląda na nie więcej jak 40 kilo .Po drugie nie wiadomo ilu te grzyby zbierało .?
Pajac chciał zabłysnąć w mediach ! z drugiej strony Polska to śmieszny Kraj gdzie można zbierać grzyby i jagody bez żadnego limitu . przykładowo w Niemczech może jedna osoba zabrać do domu 2,5 kg grzybów i 2 kilo jagód .
~~Jurko61 aus Deutschland napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a): Pewien przygłup z Zebrzydowej wrzucił na Fejsa zdjęcia z grzybobrania i napisał ,że nazbierał 150 kilo ,jeśli na 1 kilogram grzybów średnio przypada 15 sztuk to musiał by zerwać i włożyć do koszyka 2250 prawdziwków .,chociaż na tym zdjęciu wygląda na nie więcej jak 40 kilo .Po drugie nie wiadomo ilu te grzyby zbierało .?
Pajac chciał zabłysnąć w mediach ! z drugiej strony Polska to śmieszny Kraj gdzie można zbierać grzyby i jagody bez żadnego limitu . przykładowo w Niemczech może jedna osoba zabrać do domu 2,5 kg grzybów i 2 kilo jagód .
Dlatego ja na grzyby przyjeżdżam do Polski .
Następny hurtownik ,przejesz 2 kilo grzybów dziennie ?