~~J23 napisał(a): Do kościoła niech przychodzą Ci ,którzy w powadze chcą uczestniczyć w mszy Św, reszty nikt nie zmusza.Ja też sobie nie życzę aby w trakcie mszy Św jakieś rozwydrzone i rozdarte bachory zachowywały się jak w piaskownicy.Jeśli rodzice nie nauczyli ich zachowania w takich miejscach to niech też nie przychodzą bo cudze bachory mnie nie interesują zwłaszcza na Mszy Świętej.Tym rodzicom też się nie podoba jak ktoś używa słów wulgarnych w pobliżu albo piesek nasika do piaskownicy.Niech każdy zna swoje miejsce i niech się zachowuje odpowiednio do okoliczności
~~J23 napisał(a): Do kościoła niech przychodzą Ci ,którzy w powadze chcą uczestniczyć w mszy Św, reszty nikt nie zmusza.Ja też sobie nie życzę aby w trakcie mszy Św jakieś rozwydrzone i rozdarte bachory zachowywały się jak w piaskownicy.Jeśli rodzice nie nauczyli ich zachowania w takich miejscach to niech też nie przychodzą bo cudze bachory mnie nie interesują zwłaszcza na Mszy Świętej.Tym rodzicom też się nie podoba jak ktoś używa słów wulgarnych w pobliżu albo piesek nasika do piaskownicy.Niech każdy zna swoje miejsce i niech się zachowuje odpowiednio do okoliczności
~~Jasnofioletowy Rozmaryn napisał(a):Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Do kościoła niech przychodzą Ci ,którzy w powadze chcą uczestniczyć w mszy Św, reszty nikt nie zmusza.Ja też sobie nie życzę aby w trakcie mszy Św jakieś rozwydrzone i rozdarte bachory zachowywały się jak w piaskownicy.Jeśli rodzice nie nauczyli ich zachowania w takich miejscach to niech też nie przychodzą bo cudze bachory mnie nie interesują zwłaszcza na Mszy Świętej.Tym rodzicom też się nie podoba jak ktoś używa słów wulgarnych w pobliżu albo piesek nasika do piaskownicy.Niech każdy zna swoje miejsce i niech się zachowuje odpowiednio do okoliczności
Bachor to ty jesteś lub byłeś teraz jesteś dorosłym bachorem tfu katolik