~~Złocistozielony Przebiśnieg napisał(a): No coś takiego! Sami rozdmuchaliście temat z pomocą "życzliwej" czytelniczki, a teraz takie wątpliwości. To jest do Was pytanie: nie macie o czym pisać, że tak ochoczo zajęliście się tym mało ważnym tematem? Teraz odkręcacie kota ogonem i wielkie zdziwienie i udawane oburzenie, że poszło w świat.
Zastosowana autokorekta
~~Złotawordzawa Cykoria napisał(a): No właśnie panie Darku może napisze pan artykuł co rząd robi dla tych ludzi którzy teraz muszą osuszyć swoje domy przed zimą bo za pół roku po zimie mokre ściany popękają.?[/
Nieeeeee.....tylko nie to.Boje się że niedługo to powódź mi z lodówki wyskoczy ,razem z Putinem i Lewandowskim
~~J23 napisał(a): Do kościoła niech przychodzą Ci ,którzy w powadze chcą uczestniczyć w mszy Św, reszty nikt nie zmusza.Ja też sobie nie życzę aby w trakcie mszy Św jakieś rozwydrzone i rozdarte bachory zachowywały się jak w piaskownicy.Jeśli rodzice nie nauczyli ich zachowania w takich miejscach to niech też nie przychodzą bo cudze bachory mnie nie interesują zwłaszcza na Mszy Świętej.Tym rodzicom też się nie podoba jak ktoś używa słów wulgarnych w pobliżu albo piesek nasika do piaskownicy.Niech każdy zna swoje miejsce i niech się zachowuje odpowiednio d~~J23 napisał(a): Do kościoła niech przychodzą Ci ,którzy w powadze chcą uczestniczyć w mszy Św, reszty nikt nie zmusza.Ja też sobie nie życzę aby w trakcie mszy Św jakieś rozwydrzone i rozdarte bachory zachowywały się jak w piaskownicy.Jeśli rodzice nie nauczyli ich zachowania w takich miejscach to niech też nie przychodzą bo cudze bachory mnie nie interesują zwłaszcza na Mszy Świętej.Tym rodzicom też się nie podoba jak ktoś używa słów wulgarnych w pobliżu albo piesek nasika do piaskownicy.Niech każdy zna swoje miejsce i niech się zachowuje odpowiednio do okoliczności
Do jechowych się zapisz pajacu jak ci dzieci przeszkadzają w kościele