Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czy incydent w kościele na Jana Pawła naprawdę jest tak poważny?
~~Czytelnik niezalogowany
6 października 2024r. o 17:19
Skoro mamy ważniejsze tematy to niech kościół wyłoży pieniądze i pomoże ludziom w tych trudnych chwilach. Pycha, która towarzyszy od lat w kościołach nie ma nic wspólnego z wiarą jaką głosił Jezus Chrystus .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarobrunatny Zimowit niezalogowany
6 października 2024r. o 17:42
Wygonić księdza, jak przyjdzie po kolędzie. Im więcej osób to zrobi, tym szybciej ksiądz zrozumie, że jest na utrzymaniu wiernych, a nie odwrotnie.
~~Ja niezalogowany
6 października 2024r. o 17:50
Może nie jest ważny ale sam fakt jak księża podchodzą do ludzi jak by byli niewiadomo kim …
~~Bolecnauta niezalogowany
6 października 2024r. o 17:52
Za Gołębiowskiego to jeszcze dzieciak w papę by dostał, tutaj naprawdę spokojnie było.
~~Niebieskawozielony Narcyz niezalogowany
6 października 2024r. o 18:35
~~Czytelnik napisał(a): Skoro mamy ważniejsze tematy to niech kościół wyłoży pieniądze i pomoże ludziom w tych trudnych chwilach. Pycha, która towarzyszy od lat w kościołach nie ma nic wspólnego z wiarą jaką głosił Jezus Chrystus .
Super w punkt
~~Jasiu niezalogowany
6 października 2024r. o 18:51
~~Bolecnauta napisał(a): Za Gołębiowskiego to jeszcze dzieciak w papę by dostał, tutaj naprawdę spokojnie było.

Gdyby moje dziecko powiedziało mi o tym że tak je potraktowano księżulo zębów by szukał w sąsiedniej parafii.
~~Złocista Sanwitalia niezalogowany
6 października 2024r. o 19:06
Co za niespójność w artykule i poorawność polityczna. Rozumiem księdza i rozumiem dzieci, tak to pan będziesz uprawiał pseudodziennikarstwo. Zastanawiam się tylko, czemu ma służyć ten artykuł. Czy ktoś pana o to poprosił, czy tak z własnej nie przymuszonej woli......bo ciężko się to czyta.
~~Łososiowy Wiąz niezalogowany
6 października 2024r. o 19:53
„ Czy to jest nam potrzebne?
Kościół
Kościół (fot. Bolec.Info)
REKLAMA
Villaro zaprasza

Nie wiem,
jak dokładnie wyglądało
wyproszenie
matki z dwójką dzieci z kościoła. . .
Rozumiem,
dlaczego ksiądz zachował się tak, a nie inaczej, choć nie było rozsądne z jego strony.
Ale pisanie
na ten temat w mediach i robienie z tego głośnego skandalu to już zdecydowana przesada.
Z drugiej
strony kuriozalna dla mnie
jest reakcja . . . ,

Wielu księży
w Polsce (nie wszyscy)
zachowuje się trochę

jak Żydzi
- każdą

krytykę pod swoim adresem traktują jako antyklerykalizm i niszczenie Kościoła.
Zachowanie analogiczne
do oskarżania wszystkich
dookoła
o antysemityzm i chęć likwidacji państwa Izrael. . . ”

„ Nie wiem jak to wyglądało ”
ale piszę bzdury
Bredzisław ,
pan Dariusz Gołębiewski odleciał ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.