~~Xxx napisał(a): Ona ma tyle pracy że nie ma czasu bawić się w szkalowanie.
~~Ada napisał(a): Ta kobieta mnie uczyła a raczej nie uczyła tylko siedziała i plotkowała o innych po 3 miesiącach już nie pracowała. Afera za aferą były zbitego co mi mama mówiła na zebraniu .
~~Srebrny Pigwowiec napisał(a):Nie obrażaj kogośKtoś napisał: ~~Ada napisał(a): Ta kobieta mnie uczyła a raczej nie uczyła tylko siedziała i plotkowała o innych po 3 miesiącach już nie pracowała. Afera za aferą były zbitego co mi mama mówiła na zebraniu .
Ona uczyła dzieci specjalnej troski. I to by się zgadzało.
~~Srebrny Pigwowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ada napisał(a): Ta kobieta mnie uczyła a raczej nie uczyła tylko siedziała i plotkowała o innych po 3 miesiącach już nie pracowała. Afera za aferą były zbitego co mi mama mówiła na zebraniu .
~~Bolecnauta napisał(a): Niech się okaże że nowa dyrektorka była inwiligowana. Komuś przeszkadzała i się zemscili? Jak można na swoich ludzi pisać do Kuratorium czy latać po redakcjaxh. Nie wystarczyło zapoznać sprawa tylko p. Burmistrz. Dowód na to że komuś bardzo zależało by eskalować konflikt. To świństwo. Ciekawe że cześć jest dobrego zdania o nowej dyrektorce a to już daje dużo do.. myślenia.
~~Brunatnoceglasty Mamutowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrny Pigwowiec napisał(a):ona była profesjonalna a już nie jestKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ada napisał(a): Ta kobieta mnie uczyła a raczej nie uczyła tylko siedziała i plotkowała o innych po 3 miesiącach już nie pracowała. Afera za aferą były zbitego co mi mama mówiła na zebraniu .
A dzieci specjalnej troski są według Ciebie gorsze, dlaczego obrażasz takie dzieci? Mają takie same prawa jak wszyscy i swoją godność również.
~~Ona napisał(a):Ktoś napisał: ~~Xxx napisał(a): Ona ma tyle pracy że nie ma czasu bawić się w szkalowanie.
Ona ma tyle pracy że od dwóch dni siedzi i sama ze sobą pisze komentarze…
~~Xxx napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ona napisał(a):ona pracowała z chorymi dziećmiKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~Xxx napisał(a): Ona ma tyle pracy że nie ma czasu bawić się w szkalowanie.
Ona ma tyle pracy że od dwóch dni siedzi i sama ze sobą pisze komentarze…
Ale ja myślę o sekretarce, a nie o dyrektorce. Nowa sekretarka ma dużo pracy do ogarnięcia.