~~Teatr Polonia napisał(a): Poszukujemy dobrej aktorki do naszego taboru :)
~~Stalowy Wiciokrzew napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudawobrązowy Dyptam napisał(a): Czytając wypowiedzi dotyczące szkoły w Gościszowie mam wrażenie, że większość z nich pochodzi od osób nie związanych z tematem. Pani Burmistrz, może warto jednak zorganizować spotkanie z rodzicami? Mamy teraz taką ładną świetlicę w Gościszowie.
Czemu na świetlicy? W szkole, tam gdzie podobno tak się źle dzieje. Obrażona była dyrektorka i do tego sekretarka na chorobowym. Honoru za grosz nie mają.
~~Stalowy Wiciokrzew napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudawobrązowy Dyptam napisał(a): Czytając wypowiedzi dotyczące szkoły w Gościszowie mam wrażenie, że większość z nich pochodzi od osób nie związanych z tematem. Pani Burmistrz, może warto jednak zorganizować spotkanie z rodzicami? Mamy teraz taką ładną świetlicę w Gościszowie.
Czemu na świetlicy? W szkole, tam gdzie podobno tak się źle dzieje. Obrażona była dyrektorka i do tego sekretarka na chorobowym. Honoru za grosz nie mają.
~~Stalowy Wiciokrzew napisał(a):Swego czasu wg pani dyrektor zebranie rodziców w szkole było nielegalne. Żenada!Ktoś napisał: ~~Rudawobrązowy Dyptam napisał(a): Czytając wypowiedzi dotyczące szkoły w Gościszowie mam wrażenie, że większość z nich pochodzi od osób nie związanych z tematem. Pani Burmistrz, może warto jednak zorganizować spotkanie z rodzicami? Mamy teraz taką ładną świetlicę w Gościszowie.
~~Jasnoturkusowa Lnica napisał(a): I dalej jedno i to samo tak jak w Polskim rządzie obecni zganiają na poprzedników ,to teraz winni za źle pracująca Panią dyrektor są poprzednicy jak się nie umie pracować to do domu a tak nawiasem dlaczego pani sekretarka włącza się w rozmowę Pani dyrektor z pracownika i ich atakuje ona ma swoje stanowisko i powinna zająć się swoimi sprawami a nie pracownikami szkoły i jest bardzo nie miła w stosunku do rodzicówjeszcze trochę a tam się za łopaty weźmiecie cyrk na kółkach to już poważnie eskaluje. A może by tak ksiądz zareagował na wrażliwy temat.cos te owieczki pasterzu są bardzo za wzięte wskazane ostudzić emocje
~~Jasnoturkusowa Lnica napisał(a): I dalej jedno i to samo tak jak w Polskim rządzie obecni zganiają na poprzedników ,to teraz winni za źle pracująca Panią dyrektor są poprzednicy jak się nie umie pracować to do domu a tak nawiasem dlaczego pani sekretarka włącza się w rozmowę Pani dyrektor z pracownika i ich atakuje ona ma swoje stanowisko i powinna zająć się swoimi sprawami a nie pracownikami szkoły i jest bardzo nie miła w stosunku do rodziców