Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czerwona kartka i wyrównana walka! GKS Raciborowice utrzymuje fotel lidera po emocjonującym meczu
~~Pan x niezalogowany
14 października 2024r. o 10:51
Chyba redaktor na słabe info gol dla leśnej był w pierwszej połowie 45min do sztni
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kazimierz Marczewski niezalogowany
14 października 2024r. o 11:01
Przepraszam! poprawiłem, nie byłem na meczu, a na fb podano, że w 46 minucie. Dziękuję za słuszną uwagę, okazało się, że to doliczony czas pierwszej połowy.
~~xxx niezalogowany
14 października 2024r. o 13:42
Raciborowice to patologiczna wiocha pamiętam jak przed laty nie mieli się z kim bić to bili się między sobą na stadionie , aż dzwoniono na Policję .Za ten wczorejszy incydent stadion powinien być zawieszony co najmniej na pół roku ,jak można było pobić vice Prezesa gości za to ,że powiedział żeby nie klęli, bo na stadionie są dzieci .
~~Klemens78 niezalogowany
14 października 2024r. o 16:45
A ja będę konsekwentny w swoich wypowiedziach .
Do tej pory przypuszczałem teraz wiem naprwno GKS Raciborowice to druzyna do pokonania choc twierdzi że jest inaczej. Spokój konsekwencja I leżą tak jak z Viktoria i Wlokniarzem.
No ale kto im zabroni śnić o potędze.
~~Ultramarynowy Cedr niezalogowany
14 października 2024r. o 19:19
Szkoda tylko pieniędzy za wejscie .porazka te raciborowice i ich kibice którzy nie mają pojęcia o pilce i zero kultury. Szkoda słów pozdrawiam i ta gra nie widac ich dalej jak 4liga jak można marnować takie sytuacje
~~eryk niezalogowany
14 października 2024r. o 19:34
Sztuczny twór wyciągnie kasę od sponsora i będzie szara rzeczywistość.
~~Płomiennorudy Rabarbar niezalogowany
14 października 2024r. o 20:24
~~xxx napisał(a): Raciborowice to patologiczna wiocha pamiętam jak przed laty nie mieli się z kim bić to bili się między sobą na stadionie , aż dzwoniono na Policję .Za ten wczorejszy incydent stadion powinien być zawieszony co najmniej na pół roku ,jak można było pobić vice Prezesa gości za to ,że powiedział żeby nie klęli, bo na stadionie są dzieci .

Mam nadzieję że załapałeś się na pożądny wpierw...ol
~~Jan niezalogowany
14 października 2024r. o 20:24
A redaktorek zapomniał napisać o hamskich zachowaniach trenera i kierownika racidolow ,jak wbiegali na boisko i sędzia mecz przerywał, czyżby to to było zgłoszone na policję, redaktorku piszmy prawdę i tepmy patologię, a nie promować to chamstwo
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza