Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławianin był w składzie podkomisji smoleńskiej - raport o jej działalności jest miażdżący
~~Liliowoniebieska Liatra niezalogowany
25 października 2024r. o 21:02
~~julo napisał(a): Przez 14 lat pis wyprał ludziom mózgi i to nieodwracalnie. Szkoda ich bo już dzisiaj nie posiadają tylu znajomych , ludzie się od nich odwrócili , stracili kontakty z rodziną bo pokłócili się . Biedny chory pisowski elektorat. Dalej czczą religie smoleńską i kaczyńskiego. Taki kraj a przecież byliśmy mądrym i dumnym narodem. Ciągle łapią płotki a ten najbardziej winny siedzi na żoliborzu spokojnie.

SZCZERA PRAWDA
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~hemi niezalogowany
25 października 2024r. o 23:30
Podkomisja powstała tylko po to ,aby udowodnić swe urojone wizje. Szczucie obywatela zamachem i prezes państwa polskiego ,czyli Jarek K. organizując miesięcznice tylko obiecywał prawde (jesteśmy co raz bliżej prawdy) i szczuł.
A jego prywatne miesięcznice angażowały tylko masę policji i utrudniały zycie ludziom , plus koszt podatnika.
Dobrze ,że ci chorzy ludzie zostali oddzieleni od władzy .
Nie nie jestem fanem PO ,Tuska ,czy opozycji.
Jestem fanem nie okradania państwa i normalności.
~~Pan dumny z szefa niezalogowany
26 października 2024r. o 6:27
Pan piękni się prezentuje . Jest urodziwszy od Antoniego. I na dodatek jest fachowcem od katastrof lotniczych.
Od samego początku czytał wiadomości na temat katastrofy i popierał teorie zamachu. To czyni go ekspertem.
Panie a tak prywatnie co pan nam teraz powie . J
~~Jerzy niezalogowany
26 października 2024r. o 6:30
Co tu konentować. Poszedł do komisji z prostej przyczyny wynalezionej przez Fenicjan. PIENIĄDZ NIE CUCHNIE czy tak Panie Andrzeju i Pośle Pogoda?
~~Poziomkowy Agrest niezalogowany
26 października 2024r. o 6:35
~~hemi napisał(a): Podkomisja powstała tylko po to ,aby udowodnić swe urojone wizje. Szczucie obywatela zamachem i prezes państwa polskiego ,czyli Jarek K. organizując miesięcznice tylko obiecywał prawde (jesteśmy co raz bliżej prawdy) i szczuł.
A jego prywatne miesięcznice angażowały tylko masę policji i utrudniały zycie ludziom , plus koszt podatnika.
Dobrze ,że ci chorzy ludzie zostali oddzieleni od władzy .
Nie nie jestem fanem PO ,Tuska ,czy opozycji.
Jestem fanem nie okradania państwa i normalności.

W pełni podzielam i też nie jestem fanem żadnej opcji. Jestem przeciwny okradaniu państwa i dlatego Ekspert Andrzej winien zwrócić pieniądze do Kasy Państwowej.
~~Poziomkowy Agrest niezalogowany
26 października 2024r. o 6:50
~~Burgundowy Grzybień napisał(a): Ja k gospodarka tonie, ORLEN wziął 2 mld Euro kredytu bo tonie to teraz kit ludziom wciskają ze Smoleńskiem. Donald Tusk świadomie oddał wyjaśnianie katastrofy pod Smoleńskiej Rosji, żeby przykryć to co on wyrabiał i jego kancelaria premiera. Dlaczego powieszono technika łączności z Jak-40, który był na nasłuchu i słyszał wszystko jak Tupolew był sprowadzany przez rosyjskich nawigatorów, gdzie są taśmy z Jak-40 z tego nasłuchu. Nasze służby zabrały je natychmiast jak przylecieli ze Smoleńska. Dlaczego byłemu już pilotowi tego Jak-40 kilka razy w jego aucie prywatnym hamulce nie zadziałały, koło się odkręciło w czasie jazdy. Gość zwolnił się z wojska i boi się wypowiadać na temat tej katastrofy. dlaczego zastrzelono w garażu generał a Sławomira Petylickiego, który publicznie wypowiadał się kto maczał palce w katastrofie. Rzucony temat katastrofy, żeby przykryć problemy gospodarcze i nieporadność Tuska w polityce zagranicznej w Europie.

Tylko ekonomiczny matoł może tak komentować jak Ty. Skoro przyniesiesz do swojego domu zarobek w wysokości 5 tyś zł a wydatki masz 8 tysięcy miesięcznie(dziura 3 tyś) i 0 zł oszczędności to co zrobisz? Weźmiesz kredyt bo w przeciwnym wypadku Komornik zajmie Tobie przedmioty domowe. Tak działa Państwo jak każda Rodzina. A tak na marginesie. W zeszłym tygodniu Etylina 95 za 1 litr w Lubaniu na Orlenie kosztowała 5,95 zł a w Bolesławcu przy Zgorzeleckiej i Tysiąclecia też Orlen 6,33 zł ( na Asnyka 6,44 zł). Czy to też wina Tuska? A może to monopoliści na bolesławieckim rynku tak zarządzają czyli Panowie znani nam wszystkim.
P.s. w Głogowie jeszcze taniej bo było po 5,33 zł w zeszłym tygodniu.
~~Niebieskawozielony Lilak niezalogowany
26 października 2024r. o 7:19
jeśli jakaś prokuratura stawia jeden czy dwa zarzuty można pomyśleć że mogą być ''naciągane''...
ale 41????
i nagle wychodzi taki Horała czy Przydacz i twierdzą że wszystkie są nic nie warte...;D

kiedy widziałem fragmenty -OFICJALNE!!!! - fIlmików nagrywanych przez jakiegoś ''eksperta'' szalonego Antona a ten ''ekspert'' wali młotkiem w puszkę piwa twierdząc że to EKSPERYMENT NA POPARRCIE TEZY O WYBUCHU to popłakałem się ze śmiechu...;D

teraz Anton jeszcze tłumaczy Haneczkę i jej ''pracę'' z ''koleżanką '' gdzie robiły jakieś ''korekty'' w raporcie...;D
~~skuwiele niezalogowany
26 października 2024r. o 7:31
~~Niebieskawozielony Lilak napisał(a): jeśli jakaś prokuratura stawia jeden czy dwa zarzuty można pomyśleć że mogą być ''naciągane''...
ale 41????
i nagle wychodzi taki Horała czy Przydacz i twierdzą że wszystkie są nic nie warte...;D

kiedy widziałem fragmenty -OFICJALNE!!!! - fIlmików nagrywanych przez jakiegoś ''eksperta'' szalonego Antona a ten ''ekspert'' wali młotkiem w puszkę piwa twierdząc że to EKSPERYMENT NA POPARRCIE TEZY O WYBUCHU to popłakałem się ze śmiechu...;D

teraz Anton jeszcze tłumaczy Haneczkę i jej ''pracę'' z ''koleżanką '' gdzie robiły jakieś ''korekty'' w raporcie...;D

I za takie eksperymenty brali setki tysięcy złotych. Z Bogiem na ustach.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.