Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławianin był w składzie podkomisji smoleńskiej - raport o jej działalności jest miażdżący
~~Niebieskawozielony Lilak niezalogowany
26 października 2024r. o 7:52
praktycznie os zawsze uważałem i nadal uważam Antona Antonowycza Macjarewicza za jednego z dwóch największych szkodników dla Polski ...
jest to otwarty wróg polskości ...stojącego w sprzeczności do polskiego patriotyzmu...
w innych warunkach ten gościu już by wisiał albo do końca swoich dni ''pierdział w pasiaki'' ;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ja niezalogowany
26 października 2024r. o 8:29
Boże nie ma i nie będzie hejterzy wstydu nie macie
~~knonowicz niezalogowany
26 października 2024r. o 8:55
~~Ja napisał(a): Boże nie ma i nie będzie hejterzy wstydu nie macie

Boże nie ma wstydu nie ma .
~~Cynobrowy Oczar niezalogowany
26 października 2024r. o 11:42
Dostal się ktoś, kto pochodzi z Bolesławca....ciekawe . Należy sprawdzić jego portfel i to , co zawdzięcza jemu rodzinka w ostatnim czasie. Ciekawy materiał dla CBŚ. Oliwa zawsze na wierzch wypływa.
~~Bolecnauta niezalogowany
26 października 2024r. o 12:57
Dziękuję panu Łuczakowi za pracę w komisji.
~~Zielonożółty Szupin niezalogowany
26 października 2024r. o 13:10
~~Bolecnauta napisał(a): Dziękuję panu Łuczakowi za pracę w komisji.

Jakie dzięki ,zrobisz mu loda.
~~Szarawobiała Facelia niezalogowany
26 października 2024r. o 17:52
~~Ciemnofioletowy Mieczyk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zgniłozielony Dąb napisał(a): Mam nadzieję że beknie, lata temu miałem z nim do czynienia, to zly człowiek, był też bohaterem innej afery, miejscowej, z lewym softem.

Ja mam do dziś CD starego lex-a, słownik pl-eng z tego źródła. Może coś jeszcze bym znalazł. W l. 90-ych komp z corel draw, wszystko się tak wtedy robiło.

W szkołach i urzędach też?
~~Czerwonozłoty Wielosił niezalogowany
27 października 2024r. o 9:51
~~Cynobrowy Oczar napisał(a): Dostal się ktoś, kto pochodzi z  Bolesławca....ciekawe . Należy sprawdzić jego portfel i to , co zawdzięcza jemu rodzinka w ostatnim czasie. Ciekawy materiał dla CBŚ. Oliwa zawsze na wierzch wypływa.

Cała rodzinka pier....ta
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza