~~Niebieskawozielony Lilak niezalogowany 25 października 2024r. o 18:39
''Jedną z ważnych dla mnie kwestii jest KGHM. Konsekwentnie walczę o to, aby obniżony został - w mojej ocenie niesprawiedliwy - podatek od kopalin, który nałożony jest na naszą największą spółkę KGHM Polska Miedź S.A. W tej sprawie skierowałem liczne zapytania do Rządu. Zorganizowałem również jako wiceprzewodniczący Komisji Gospodarki i Rozwoju, specjalne posiedzenie Komisji poświęcone obniżeniu tej daniny. Obecnie temat został przekazany na poziom ministerstw. Publicznie interweniowałem w temacie sprawiedliwego podziału zysku KGHM z załogą.''
kto najwięcej skorzysta na ewentualnych zyskach ? ...Polacy?...''wuja'' ;D
SKORZYSTAJĄ NA TYM BANKI I AKCJONARIUSZE...
kto nimi jest?...opisz to gościu...;D
ty masz mieszkających tu w pobliżu za idio.tów którym całkiem obcy jest ten zakład i to co tam się dzieje?
MYŚLISZ ŻE NIKT NIE PAMIĘTA WASZYCH PRZEKRĘTÓW ?... co było z Joasią ?...żonką Hofmana?
opowiadaj...;D
~~Srebrny Aster niezalogowany 25 października 2024r. o 18:43
~~Izabelowa Acidantera napisał(a): A weź spier nierobie, dostaliście nasze głosy i zaufanie a nie zrobiliście nic, nic dla przedsiębiorców, nic dla kobiet! Robicie razem ze zje bami z ko wszystko, żeby pisowskie łajno wróciło! I wróci.
Masz rację wprowadzili najwyższe ceny gazu i prądu w całej Europie. Szpitale nie mają pieniędzy , aby ratować życie chorym na raka, odwołują operacje onkologiczne,a on się chwali procedurą in vitro.
~~Sinoniebieska Tunbergia niezalogowany 25 października 2024r. o 19:23
Ja już nie wiem w okolicy 15 października Czy 13 grudnia ? Neo Sędziowie czy Paleo sędziowie ? Nie uznajecie Sądu Najwyższego ale uznajecie jego wyrok wyrok potwierdzający ważności wyborów.... broniliście Konstytucji teraz interpretuje cię na własny sposób....
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.