~~JP3 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brudnożółta Firletka napisał(a): Ludzie, jednak są okrutni. Może tak odwrotnie, to co życzą Pani Dyrektor, Pani Burmistrz, niech wróci do nich. Pewnie wróci pod innym znaczeniem. Wtedy będzie płacz i lament. Dlaczego mi się to przytrafiło ?
Co to za bełkot?
~~ONA napisał(a):Ktoś napisał: ~~JP3 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brudnożółta Firletka napisał(a): Ludzie, jednak są okrutni. Może tak odwrotnie, to co życzą Pani Dyrektor, Pani Burmistrz, niech wróci do nich. Pewnie wróci pod innym znaczeniem. Wtedy będzie płacz i lament. Dlaczego mi się to przytrafiło ?
Co to za bełkot?
Czego wieśniaku nie rozumiesz,? karma do was wróci . Bardzo szybko.
Odpaliła się ona . Do ciebie wróci karma !
~~Brudnożółta Firletka napisał(a): Ludzie, jednak są okrutni. Może tak odwrotnie, to co życzą Pani Dyrektor, Pani Burmistrz, niech wróci do nich. Pewnie wróci pod innym znaczeniem. Wtedy będzie płacz i lament. Dlaczego mi się to przytrafiło ?
~~As napisał(a):Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~JP3 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brudnożółta Firletka napisał(a): Ludzie, jednak są okrutni. Może tak odwrotnie, to co życzą Pani Dyrektor, Pani Burmistrz, niech wróci do nich. Pewnie wróci pod innym znaczeniem. Wtedy będzie płacz i lament. Dlaczego mi się to przytrafiło ?
Co to za bełkot?
I tu się zgadza . Karma wróciła do Świdrowej , teraz niech zobaczy jak to jest .
~~Morski Żeniszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~As napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~JP3 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brudnożółta Firletka napisał(a): Ludzie, jednak są okrutni. Może tak odwrotnie, to co życzą Pani Dyrektor, Pani Burmistrz, niech wróci do nich. Pewnie wróci pod innym znaczeniem. Wtedy będzie płacz i lament. Dlaczego mi się to przytrafiło ?
Co to za bełkot?
I tu się zgadza . Karma wróciła do Świdrowej , teraz niech zobaczy jak to jest .
Zgadza się !!!!
~~Wieśniak napisał(a): Kto vetem wojuje...
~~Perłowy Milin napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wieśniak napisał(a): Kto vetem wojuje...
,,Od miecza zginie''.