~~kar napisał(a): a konkretnie to z czego się śmieją z tego że Pani dyrektor nie miała pomocy ,że była sekretarką i miala ogrom pracy.To ma drugie dno i mam nadzieję że w niedługim czasie dowiemy się prawdy a towarzystwo wzajemnej adoracji rozpadnie się.
~~Popielata Sośnica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Truten napisał(a): Najlepsze i najszybsze to odejście tej Pani dyrektor, dlaczego my dla jednej osoby musimy się podporządkowywać ,dotychczasz było superjeśli było super to dlaczego poprzednia Pani dyrektor nie jest już dyrektorem.
~~Jasnoczerwona Kuningamia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ino napisał(a): Świder musi odejść
Wszystkie problemy biorą się ze sposobu zarzadzania gminą przez Burmistrzunię. W zeszlym roku skarżyła jako Prezes Veto Burmistrza za organizacje dowozu uczniòw. Już jako Burmistrz oglosiła wielki krok podpisujac umowy na dowóz. Mieszkancy skarżą się, iz nic sie nie zmieniło sama Burmistrz nie ujawnia umòw bo podobno ich nie ma? SIC!
Jak taki daje przyklad to jak ma być lepiej?
Teraz powinno powstać takie drugie VETO aby mieszkańcy gminy mogli się zapoznać z poczynani pani Burmistrz bo powoli zaczyna to wszystko śmierdzieć a nie ma żadnych mediów , które ujawnią te smrody . Ktoś od Relicha może jest chętny ???
~~Kredowobiały Czosnek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnoczerwona Kuningamia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ino napisał(a): Świder musi odejść
Wszystkie problemy biorą się ze sposobu zarzadzania gminą przez Burmistrzunię. W zeszlym roku skarżyła jako Prezes Veto Burmistrza za organizacje dowozu uczniòw. Już jako Burmistrz oglosiła wielki krok podpisujac umowy na dowóz. Mieszkancy skarżą się, iz nic sie nie zmieniło sama Burmistrz nie ujawnia umòw bo podobno ich nie ma? SIC!
Jak taki daje przyklad to jak ma być lepiej?
Teraz powinno powstać takie drugie VETO aby mieszkańcy gminy mogli się zapoznać z poczynani pani Burmistrz bo powoli zaczyna to wszystko śmierdzieć a nie ma żadnych mediów , które ujawnią te smrody . Ktoś od Relicha może jest chętny ???
Ja jestem , zapraszam do otwartego domu . Komputer i xero jest do dyspozycji .
~~Ochrowa Kolczurka napisał(a): Eee tam lepszy jest ten od paluszka.
~~Dyniowa Inkarwilla napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ochrowa Kolczurka napisał(a): Eee tam lepszy jest ten od paluszka.
Śpij już wieśniaku.