Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Konflikt w Gościszowie: Burmistrz Joanna Świder spotkała się z rodzicami i nauczycielami
~~Alexa niezalogowany
17 listopada 2024r. o 16:17
Zostawcie ją ona już wygrała ! Piękna i silna zawsze wygra i będzie zwycięzcą ! Piękno i dobro zawsze zwycięży nad brzydalami i złem !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ryszard niezalogowany
17 listopada 2024r. o 16:26
~~Alexa napisał(a): Zostawcie ją ona już wygrała ! Piękna i silna zawsze wygra i będzie zwycięzcą ! Piękno i dobro zawsze zwycięży nad brzydalami i złem !

Przestań się tłuku nakręcać , do roboty się bosy wuju weź .
~~JP3 niezalogowany
17 listopada 2024r. o 16:59
Na sąsiednim portaliku istotne usuwają wszystkie posty nieprzychylne tej babie:) normalnie jaja jak berety:)
~~Ona niezalogowany
17 listopada 2024r. o 17:14
Widocznie tamten portal oczarowany został jej urodą klasą i szykiem. Są pod wrażeniem Onej :)
~~Piękna niezalogowany
17 listopada 2024r. o 17:41
~~Ryszard napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Alexa napisał(a): Zostawcie ją ona już wygrała ! Piękna i silna zawsze wygra i będzie zwycięzcą ! Piękno i dobro zawsze zwycięży nad brzydalami i złem !

Przestań się tłuku nakręcać , do roboty się bosy wuju weź .
Kobueta takie słowa używa szok!
~~Bladofioletowa Lepnica niezalogowany
17 listopada 2024r. o 19:06
~~Staś napisał(a): Ona przyjeżdża na wieś żeby się dowartościować. Stąpając po wiejskiej ziemi czuję że jest 20 cm nad nią, jej boskie stopy fruną aby oczarować swoim czarem ludzi ze szkoły. Ona jest jak błogosławieństwo, jak dar. Czcijcie i doceniajcie. Mogła być wszędzie ale zlitowała się nad wami.

My mamy gdzieś jej litość
18 listopada 2024r. o 7:24
~~Staś napisał(a): Ona przyjeżdża na wieś żeby się dowartościować. Stąpając po wiejskiej ziemi czuję że jest 20 cm nad nią, jej boskie stopy fruną aby oczarować swoim czarem ludzi ze szkoły. Ona jest jak błogosławieństwo, jak dar. Czcijcie i doceniajcie. Mogła być wszędzie ale zlitowała się nad wami.

Jak mogłaby być wszędzie to droga wolna,i chwała jej za to żeby opuściła to miejsce
18 listopada 2024r. o 7:25
~~Alexa napisał(a): Zostawcie ją ona już wygrała ! Piękna i silna zawsze wygra i będzie zwycięzcą ! Piękno i dobro zawsze zwycięży nad brzydalami i złem !

Ona taka piękna jak ja książę ha ha ha
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.