Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Domagają się od miasta większych pieniędzy na ratowanie bezdomnych kotów
~~Wiśniowa Morwa niezalogowany
4 godz. 58 min. temu
~~Ultramarynowy Wrzosiec napisał(a): Boże nad kotami płaczą a dzieci głodne chodzą.

To karm dzieci, stowarzyszenie zrób. Tylko może zrób cokolwiek zamiast gadac glupoty.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4 godz. 55 min. temu
~~Srebrzystoszary Żeniszek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Piernikowa Gipsówka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kirowa Krokosmia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnożółta Hortensja napisał(a): Lepiej dać bezdomnym ludziom, dzieciom niż kotom, które raczej trzeba wykastrować niż dokarmiać

Dopóki nie było Internetu to tylko znajomi wiedzieli, że jesteś idiotą..
Autor tego komentarza napisał o sobie?
Jestem zdania najpierw ludzie
Zwierzęta maja zdolność z natury radzą sobie

Czlowiek tez jest zwierzeciem, ale wyjatkowo takim, ktory niszczy swoj habitat. Wiem, trudne slowo, pierwsze widzisz. Na pazurki czy rzęski powinien ci prezydent dac czy na spray dla gnoi graficiarzy? Ewentualnie na łomy dla zlodzieji i ochlejów, zeby skuteczniej kradli w garazach i piwniach
4 godz. 51 min. temu
~~Jol napisał(a): Kotów już nie widać w ogóle a potrzebne są, to są łowcy

A ja tam czekam az dziadziuś analfabeta u nas zatruje jakiegos bombelka trutką z allegro. Przeciez polski janusz wie najlepiej, na wuj mu instrukcja, a co dopiero czytanie. Dla mnie ideał, realizuje sie wtedy moje marzenie o skutecznej selekcji naturalnej. A wy nie zapomnijcie bombelkowi dac parówki, bułki z marketu i puscic bajeczki na telefonie, literki i czytanie są przereklamowane
4 godz. 50 min. temu
~~Sinawy Barwinek napisał(a): Wole żeby miasto dało kasę na zwierzęta niż na tęczowe parady pana nieistotnego !!

W punkt! Zwierzęta, nasadzenia, mądre rewitalizacje zieleni, a nie parady nieistotnych czy innych samozwańczych mimów i swingersów
~~Mahoniowy Kokornak niezalogowany
3 godz. 35 min. temu
Przyjąć z Ameryki kilkoro głodnych Haitańczyków. Zrobią z tym porządek.
~~Czerwonobrunatna Jukka niezalogowany
3 godz. 27 min. temu
~~Srebrzystoszary Żeniszek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Piernikowa Gipsówka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kirowa Krokosmia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnożółta Hortensja napisał(a): Lepiej dać bezdomnym ludziom, dzieciom niż kotom, które raczej trzeba wykastrować niż dokarmiać

Dopóki nie było Internetu to tylko znajomi wiedzieli, że jesteś idiotą..
Autor tego komentarza napisał o sobie?
Jestem zdania najpierw ludzie
Zwierzęta maja zdolność z natury radzą sobie

A dla ilu ludzi wykupiłeś/wykupiłaś obiady? Jeden pomaga ludziom a inni zwierzętom i to jest piękne.
~~Żółty Pigwowiec niezalogowany
2 godz. 59 min. temu
~~Paliowa Godecja napisał(a): do Jarosławapolskezbaw niech się zwrócą

Coś z głową Masz?
~~Właścicielka Kota niezalogowany
2 godz. 58 min. temu
Dzięki Stowarzyszeniu w moim domu jest kot, który został przez kogoś porzucony. Był bardzo przestraszony i bał się nawet ręki. Kilka miesięcy zajęło oswojenie kota, a teraz mam wspaniałego kumpla bardzo wdzięcznego za przygarnięcie. Jestem w kontakcie z osobami z tego Stowarzyszenia i wiem, że wielu kotom znajdują nowy dom. Jestem pełna podziwu dla ich zaangażowania i wiele serca dla tych czworonogów. Zachęcam do poznania osobiście osób z tego Stowarzyszenia, wybrania się do Kociarni i, a może wybrania kota dla siebie.... Życzę wiele radości z posiadania kota!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMAMrowka zaprasza