~~Ultramarynowy Wrzosiec napisał(a): Boże nad kotami płaczą a dzieci głodne chodzą.
~~Srebrzystoszary Żeniszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Piernikowa Gipsówka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kirowa Krokosmia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnożółta Hortensja napisał(a): Lepiej dać bezdomnym ludziom, dzieciom niż kotom, które raczej trzeba wykastrować niż dokarmiać
Dopóki nie było Internetu to tylko znajomi wiedzieli, że jesteś idiotą..
Autor tego komentarza napisał o sobie?
Jestem zdania najpierw ludzie
Zwierzęta maja zdolność z natury radzą sobie
Czlowiek tez jest zwierzeciem, ale wyjatkowo takim, ktory niszczy swoj habitat. Wiem, trudne slowo, pierwsze widzisz. Na pazurki czy rzęski powinien ci prezydent dac czy na spray dla gnoi graficiarzy? Ewentualnie na łomy dla zlodzieji i ochlejów, zeby skuteczniej kradli w garazach i piwniach
~~Jol napisał(a): Kotów już nie widać w ogóle a potrzebne są, to są łowcy
~~Sinawy Barwinek napisał(a): Wole żeby miasto dało kasę na zwierzęta niż na tęczowe parady pana nieistotnego !!
~~Srebrzystoszary Żeniszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Piernikowa Gipsówka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kirowa Krokosmia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnożółta Hortensja napisał(a): Lepiej dać bezdomnym ludziom, dzieciom niż kotom, które raczej trzeba wykastrować niż dokarmiać
Dopóki nie było Internetu to tylko znajomi wiedzieli, że jesteś idiotą..
Autor tego komentarza napisał o sobie?
Jestem zdania najpierw ludzie
Zwierzęta maja zdolność z natury radzą sobie
A dla ilu ludzi wykupiłeś/wykupiłaś obiady? Jeden pomaga ludziom a inni zwierzętom i to jest piękne.
~~Paliowa Godecja napisał(a): do Jarosławapolskezbaw niech się zwrócą