Robienie ludzi w bambuko z pompami ciepła teraz szukają ku... szczęścia i winnych a skąd emeryt Kruz weźmie kase. Żaden bank nie da 80 czy 75-latkowi kredytu. Gdzie wyście byli wcześniej musiałyby być prawdziwe programy prawdziwe dotacje a nie co te 13 000 to jest nic.
Pompa ciepła w starym budownictwie to ZŁO. Domy nie są do tego przystosowane i dlatego przychodzą potężne rachunki, ale o to chodzi żeby zwykłego szaraka dobić cenami.
Ja zakupiłem Palnik na pellet za 7 tys i zamontowałem go w kotle na olej opałowy firmy Buderus i co się okazuje ,nie mogę palić pelletem bo inwestycja w palnik to nie wszystko na piecu nie ma klasy pieca .Chory kraj ,komuno wróć ,!
~~Ciemnobłękitny Groszek niezalogowany 7 godz. 48 min. temu
Niech se przyjdą urzędasy :) dam im 5 sekund i? spuszcza psy :) a Ostanie ich słowa? -Dobre pieski ,dobre :) dlaczego gnoje unijne Nas ścigają ja smog? czy Europa uratuje cały Świat?. Może by tak tak dowalić podatek tym z Chin i innych krajów gdzie takich bzdetów nie ma? u Nas wszystko do zamknięcia by sprowadzać wszystko od największych trucicieli? ile te gnoje z UE biorą łapówki za to?.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.