Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Poseł Szymon Pogoda krytykuje premiera Tuska i pyta o pomoc dla powodzian [WIDEO]
~~W nowym roku niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 10:02
W nowym roku życzymy psio rkom w celach tłoku.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Gdyby nie to niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 11:05
Taki poseł może zaistnieć tylko krytykując tych co są kimś. A on kim jest ? Wazeliniarzem swojej partii złodziei i komuszków w sutannach.
~~Wrzosowy Kosmos niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 11:24
~~Jurek napisał(a):
Rok temu były na stole dwie opcje. Wygrała opcja "łagodna", proponująca długotrwały slalom między minami pozostawionymi przez PiSowców i stopniowe ich rozbrajanie

Piszesz waćpan, że ; opcja łagodna;. Hm... Ostatnio czytałem jaki to hejt się wylał na artystów , którzy się zdecydowali wystąpić na Sylwestra w TV Republika. Sami mówili , że najwięcej chamstwa spłynęło na nich od tych niby szanujących demokrację i liberalnych. Skoro tak ma wyglądać łagodność???
~~Szaropopielata Facelia niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 12:00
~~Wrzosowy Kosmos napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):
Rok temu były na stole dwie opcje. Wygrała opcja "łagodna", proponująca długotrwały slalom między minami pozostawionymi przez PiSowców i stopniowe ich rozbrajanie

Piszesz waćpan, że ; opcja łagodna;. Hm... Ostatnio czytałem jaki to hejt się wylał na artystów , którzy się zdecydowali wystąpić na Sylwestra w TV Republika. Sami mówili , że najwięcej chamstwa spłynęło na nich od tych niby szanujących demokrację i liberalnych. Skoro tak ma wyglądać łagodność???

A może jeszcze dla jasności napisz gdzie czytałeś o tym hejcie? zapewne na tych propagandowo manipulacyjnych powiązanych z TVR mediach. Jakoś przeglądając rano normalne media tego tego nie czytałem. Natomiast oglądając sylwestrową noc w tv mogę stwierdzić nie hejtując, że na lepszy był w Toruniu a niestety najsłabszy w Chełmie, zresztą chwilę po północy a jeszcze przed zakończeniem przynajmniej połowa ludzi wyszła, zresztą co przez przypadek TVR pokazała, jeżeli oglądałeś na żywo to też mogłeś to zauważyć. Ponawiam, których mediach był ten hejt bo na tych największych jużod dawna nie można wylewać swoich żali a bolcu tego tematu nie było. Liczę na odpowiedź.
~~Ciemnozielony Czarny niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 12:40
~~Szaropopielata Facelia napisał(a):
A może jeszcze dla jasności napisz gdzie czytałeś o tym hejcie? zapewne na tych propagandowo manipulacyjnych powiązanych z TVR mediach. Jakoś przeglądając rano normalne media tego tego nie czytałem. Natomiast oglądając sylwestrową noc w tv mogę stwierdzić nie hejtując, że na lepszy był w Toruniu a niestety najsłabszy w Chełmie, zresztą chwilę po północy a jeszcze przed zakończeniem przynajmniej połowa ludzi wyszła, zresztą co przez przypadek TVR pokazała, jeżeli oglądałeś na żywo to też mogłeś to zauważyć. Ponawiam, których mediach był ten hejt bo na tych największych jużod dawna nie można wylewać swoich żali a bolcu tego tematu nie było. Liczę na odpowiedź.
Zgłoś do moderacji

Media , zwłaszcza te ; niezależne, tego ci nie napiszą. Ele wystarczy wejść na strony Bayer Full, Piękni i Młodzi, Marcina Klimczaka, Mateusza Mijała, by przeczytać jaki hejt się na nich wylał. Co do oglądalności to się nie wypowiem, bo od dawna tej mizernoty polskich pseudoartystów , bazujących na przebojach z przed 40 lat i ciągle ich odświeżających , nie oglądam. Ale uważam, że każdy artysta ma prawo wystąpić tam gdzie chce i gdzie go zapraszają. Nie może to być powodem nagonki i krytyki, łącznie z apelami o bojkot ich następnych występów. Aktor Henryk Bista bardzo często , ze względu na swój wygląd, odgrywał rolę Hitlera. I nikt go z tego powodu nie krytykował, ani nie hejtował. Świat i nasze społeczeństwo schamiało , a swego czasu kodziarstwo dało i nadal daje dobitne tego przykłady.
~~Szaropopielata Facelia niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 13:08
~~Ciemnozielony Czarny napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szaropopielata Facelia napisał(a):
Zgłoś do moderacji

Media , zwłaszcza te ; niezależne, tego ci nie napiszą. Ele wystarczy wejść na strony Bayer Full, Piękni i Młodzi, Marcina Klimczaka, Mateusza Mijała, by przeczytać jaki hejt się na nich wylał. Co do oglądalności to się nie wypowiem, bo od dawna tej mizernoty polskich pseudoartystów , bazujących na przebojach z przed 40 lat i ciągle ich odświeżających , nie oglądam. Ale uważam, że każdy artysta ma prawo wystąpić tam gdzie chce i gdzie go zapraszają. Nie może to być powodem nagonki i krytyki, łącznie z apelami o bojkot ich następnych występów. Aktor Henryk Bista bardzo często , ze względu na swój wygląd, odgrywał rolę Hitlera. I nikt go z tego powodu nie krytykował, ani nie hejtował. Świat i nasze społeczeństwo schamiało , a swego czasu kodziarstwo dało i nadal daje dobitne tego przykłady.

Przestań błaznować, wszedłem na stronę BF i na fb. Wyprany manipulancie.
~~Zszarzała Mydlnica niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 13:33
wystarczy poczytać o tym jak zachowała się ta śmieszno-głupia Popek...
a później zdziwko że hejt ...
zasłużyła to ma...
~~Zirytowany niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 13:50
Szymonek wzbudza tylko pogardę.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.