Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karambol na A4, jedna osoba nie żyje
~~xxx niezalogowany
7 godz. 57 min. temu
Poprawcie: na wysokości Osłej, a nie Oślej.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rdzawozłota Fortegilla niezalogowany
7 godz. 44 min. temu
Nie zachowanie odpowiedniej,bezpiecznej odległości.Oglądanie filmów podczas jazdy.Nogi na deskach rozdzielczych.I oczywiście telefony.Samo życie
~~Ciemnopiwny Kosmos niezalogowany
7 godz. 8 min. temu
Na tym odcinku co 1km powinno stać ITD
~~ippoipoipoipo niezalogowany
6 godz. 14 min. temu
~~xxx napisał(a): Poprawcie: na wysokości Osłej, a nie Oślej.

No i jakiś "Oślej" poprawił - kolejna skuteczna i udana interwencja czytelników.
~~Brunatny Wilec niezalogowany
4 godz. 49 min. temu
~~Cie
~~Ciemnopiwny Kosmos napisał(a): Na tym odcinku co 1km powinno stać ITD [/c napisał(a): i najlepiej niech nas zatrzymują co 100metrow
~~bazyliszek niezalogowany
3 godz. 9 min. temu
Brak odstępu dystansu 50 m , a jadą na zderzaku jeden za drugim ,
~~Liliowoniebieski Krokus niezalogowany
3 godz. 2 min. temu
~~ASTRA napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wielbłądza Hutujnia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wiki napisał(a): Przecież ta norma, piątek a jeszcze w naszej okolicy to nie masz właściwie dnia bez wypadku.

Dlatego nigdy nie jadę do Lubina na giełdę A 4 ponieważ jest to ,,droga do nieba '' wolę jechać przez Chojnów bo wiem że zawsze dojadę .
~~Wielbłądza Hutujnia napisał(a): Ktoś napisał: ~~Wiki napisał(a): Przecież ta norma, piątek a jeszcze w naszej okolicy to nie masz właściwie dnia bez wypadku.
Dlatego nigdy nie jadę do Lubina na giełdę A 4 ponieważ jest to ,,droga do nieba '' wolę jechać przez Chojnów bo wiem że zawsze dojadę . Ja również do Legnicy nie jadę A-4, wolę przez Chojnów.

Ja jadę przez Kierżno koło lotniska a potem koło starego Pewexu w prawo i potem cały czas prosto ...
~~Łososiowa Tunbergia niezalogowany
2 godz. 59 min. temu
Tiry na tory!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.