"Kłamali, kłamią i będą kłamać”. Karol Nawrocki odpowiada na atak posła KO....
Łączenie mnie ze śmiercią Pawła Adamowicza jest niegodziwością i takie kłamstwa będą kończyć się w sądzie – zapowiedział w rozmowie z telewizją wPolsce24 Karol Nawrocki, odpowiadając na kłamliwy wpis posła Koalicji Obywatelskiej.
- Ten wpis jest zupełnie bezsensowny. Nigdy nie byłem kandydatem na prezydenta Gdańska. Łączenie mnie ze śmiercią Pawła Adamowicza jest niegodziwością. Czekamy na moment ogłoszenia wyborów i takie kłamstwa będą rozstrzygane w sądzie – zapowiedział w rozmowie z telewizją wPolsce24 Karol Nawrocki. - Kłamali, kłamią i będą kłamać – dodał.
"Komentator TV Republika Rafał Ziemkiewicz wyznał na antenie, że to niemieckie firmy stoją wiernie przy prawicowej stacji. To o tyle dziwne, że telewizyjna tuba PiS krytykuje Niemcy na każdym kroku. Dlaczego więc nie gardzi niemieckimi pieniędzmi? "
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.