Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~Jurek and Jurek niezalogowany
23 stycznia 2025r. o 8:12
~~Kakaowa Mięta napisał(a):
Ktoś napisał: ~~monsz stanu napisał(a): By uciąć dyskusję na ten temat, deklaruję, że w sytuacji, gdy dyrekcja Muzeum II Wojny Światowej wystąpi z takim żądaniem, zapłacę za to, że kiedyś spędziłem za darmo 200 nocy w służbowym apartamencie — powiedział w Zakopanem Karol Nowogrodzki, prezes Instytutu Pamięci Narodowej i obywatelski kandydat na prezydenta wskazany przez PiS.

Zapłacić powinien niezwłocznie, bez czekania na wezwanie od Muzeum !

Najpierw mówił, że on z tego apartamentu nie korzystał, potem że korzystał, ale tylko dla kwarantanny, teraz mówi, że miał tam filię MSZ do prowadzenia dynamicznej polityki zagranicznej. On musi być z Morawieckim spokrewniony.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jaskrawoczerwona Tygrysówka niezalogowany
23 stycznia 2025r. o 8:19
~~Jurek and Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kakaowa Mięta napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~monsz stanu napisał(a): By uciąć dyskusję na ten temat, deklaruję, że w sytuacji, gdy dyrekcja Muzeum II Wojny Światowej wystąpi z takim żądaniem, zapłacę za to, że kiedyś spędziłem za darmo 200 nocy w służbowym apartamencie — powiedział w Zakopanem Karol Nowogrodzki, prezes Instytutu Pamięci Narodowej i obywatelski kandydat na prezydenta wskazany przez PiS.Presidential keychainsPolitical party merchandise

Zapłacić powinien niezwłocznie, bez czekania na wezwanie od Muzeum !

Najpierw mówił, że on z tego apartamentu nie korzystał, potem że korzystał, ale tylko dla kwarantanny, teraz mówi, że miał tam filię MSZ do prowadzenia dynamicznej polityki zagranicznej. On musi być z Morawieckim spokrewniony.

Ciekawe żądania , jak uważasz Jurek and Jurek ,
Powinien ujawniać wszystko by stać się naprawdę wiarygodnym ten Nawrocki..?
23 stycznia 2025r. o 8:37
Napisał ~~ ( Ohne Name )
Racja. Trudno za tobą nadążyć bo kiedy dostajesz proste pytanie podkulasz ogon pod siebie i w popłochu umykasz.

Według twojej teorii podkulam ogon …
Śmieszny jesteś staruszku na emeryturze…
jestem jeszcze aktywny zawodowo, więc nie posiadam tyle czasu na odpowiedź…

Okradanie Polski przez pisio.ró.w przez osiem lat to okradanie Polaków a więc mnie i milionów mi podobnych.
Brat Ziobry. Okradał bank kiedy przez rok zarobił tam za dziesięć godzin pracy 700 tysięcy? Odpowiesz pisowski łgarzu?
Nie odpowiesz i zwiejesz tchórzu.

Co do brata Ziobry pracującego w banku ..
cóż przyznam że nie posiadam wiadomości na ten temat , co nie oznacza iż nie mam wiedzy na sposób wynagradzania ….
Przybliż mi bliżej stanowisko , a chętnie ci odpowiem…!
( bez tchórzostwa)… którym jesteś przesiąknięty do szpiku kości …
~~Jurgen aus Deutschland niezalogowany
23 stycznia 2025r. o 9:23
W IPN u Nowogrodzkiego brak jakichkolwiek dokumentów z działalności opozycyjnej Jarosława Kaczyńskiego z lat 1982 do 1989 .Rzekomo zniszczyła je UB-ecja, to oczywiście bardzo logiczne - najpierw zbiera się na kogoś dokumenty, a potem, jak się uzbiera to się je niszczy...

Pozdrawiam Wszystkich, życząc refleksji i przemyśleń...
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
23 stycznia 2025r. o 9:38
~~Jaskrawoczerwona Tygrysówka napisał(a): Napisał ~~ ( Ohne Name )
Racja. Trudno za tobą nadążyć bo kiedy dostajesz proste pytanie podkulasz ogon pod siebie i w popłochu umykasz.

Okradanie Polski przez pisio.ró.w przez osiem lat to okradanie Polaków a więc mnie i milionów mi podobnych.
Brat Ziobry. Okradał bank kiedy przez rok zarobił tam za dziesięć godzin pracy 700 tysięcy? Odpowiesz pisowski łgarzu?

cóż przyznam że nie posiadam wiadomości na ten temat , co nie oznacza iż nie mam wiedzy na sposób wynagradzania ….

jasne że podkulasz ogon ...;D
ja swoje przepracowałem więc bujam się na emeryturze i nie tłumacz się głupawo o braku czasu na odpowiedź bo powód jest inny...
ty tchórzu i wazeliniarzu liczysz na to że po czasie udasz że nie widziałeś pytania lub ''zapomniałeś '' odpowiedzieć...
nic nie wiesz o bracie zbynia ''zero'' i jego oszustwie? ...od początku wiedział oszust że będzie oszukiwał a zarząd banku to ''przyklepał'' licząc na to że sprawa nie wyjdzie...
napisz dlaczego brat ''zera'' pracował nie pod swoim nazwiskiem tylko pod panieńskim nazwiskiem matki?
przypomina to przypadek syna Beci ''oborowej'' który tez pracował pod innym nazwiskiem i nie pracował ani w Biedronce ani w jakimś składzie budowlanym...;D

ty chodząca ''wazelino'' nic nie piszesz o złodziejach z piSS a mnie zarzucasz tchórzostwo ?
kiedy ja bez oporów o tym piszę ty śmieszny gostku chowasz w takich przypadkach mordę w kubeł...;D
23 stycznia 2025r. o 10:08
~~Jurgen aus Deutschland napisał(a): W IPN u Nowogrodzkiego brak jakichkolwiek dokumentów z działalności opozycyjnej Jarosława Kaczyńskiego z lat 1982 do 1989 .Rzekomo zniszczyła je UB-ecja, to oczywiście bardzo logiczne - najpierw zbiera się na kogoś dokumenty, a potem, jak się uzbiera to się je niszczy...

~~Jurgen aus Deutschland napisał(a): W IPN u Nowogrodzkiego brak jakichkolwiek dokumentów z działalności opozycyjnej Jarosława Kaczyńskiego z lat 1982 do 1989 .Rzekomo zniszczyła je UB-ecja, to oczywiście bardzo logiczne - najpierw zbiera się na kogoś dokumenty, a potem, jak się uzbiera to się je niszczy...

Zreflektować powinieneś siebie sam „Jurgenie von Tchórz” , co ma w dobie dzisiejszych czasów zajmowanie się czy Kaczyński był w opozycji , czy też nie ..?? , a Tusk głosy liczył …??
I tak będziemy się interesować politykami co już jedną nogą na drugiej stronie się znajdują ..
czy te twoje bzdury pomogą młodym w zdobyciu wykształcenia…?
czy te bazgroły pomogą młodym w zdobyciu dobrze płatnej pracy …??
czy te nic nie znaczące teksty o Kaczyńskim ,
pomogą godnie żyć obywatelom…??

23 stycznia 2025r. o 10:31
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jaskrawoczerwona Tygrysówka napisał(a): Napisał ~~ ( Ohne Name )

jasne że podkulasz ogon ...;D
ja swoje przepracowałem więc bujam się na emeryturze i nie tłumacz się głupawo o braku czasu na odpowiedź bo powód jest inny...
ty tchórzu i wazeliniarzu liczysz na to że po czasie udasz że nie widziałeś pytania lub ''zapomniałeś '' odpowiedzieć...
nic nie wiesz o bracie zbynia ''zero'' i jego oszustwie? ...od początku wiedział oszust że będzie oszukiwał a zarząd banku to ''przyklepał'' licząc na to że sprawa nie wyjdzie...
napisz dlaczego brat ''zera'' pracował nie pod swoim nazwiskiem tylko pod panieńskim nazwiskiem matki?
przypomina to przypadek syna Beci ''oborowej'' który tez pracował pod innym nazwiskiem i nie pracował ani w Biedronce ani w jakimś składzie budowlanym...;D

ty chodząca ''wazelino'' nic nie piszesz o złodziejach z piSS a mnie zarzucasz tchórzostwo ?
kiedy ja bez oporów o tym piszę ty śmieszny gostku chowasz w takich przypadkach mordę w kubeł...;D

Nadal wszystko i nic konkretnego ,
najważniejsze są inteligentne wpisy ….!
cały ty…!
podkulony ogon , morda w kubeł , wazelino , a o tchórzu nie wspomnę…
zarzucasz komuś złodziejstwo , ktoś prosi o uzasadnienie , a ty kluczysz ….?
Przecież to takie proste …!
ponowię : na jakim stanowisku był zatrudniony brat Ziobry , jaki dział obsługiwał….???
Czy to takie trudne…??
23 stycznia 2025r. o 10:35
A teraz do pracy lecę , a ty pisz , pisz ..
jak wrócę poczytam i postaram się adekwatnie odpowiedzieć…
Liebe Grüße aus Deutschland..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza