~~Liliowobiała Miodunka napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a): Ale pytanie było bardzo proste: - co Ci ukradli?
Bardzo proszę konkretnie, co Ci ukradli?
Racja. Trudno za tobą nadążyć bo kiedy dostajesz proste pytanie podkulasz ogon pod siebie i w popłochu umykasz.
Okradanie Polski przez pisio.ró.w przez osiem lat to okradanie Polaków a więc mnie i milionów mi podobnych.
Brat Ziobry. Okradał bank kiedy przez rok zarobił tam za dziesięć godzin pracy 700 tysięcy? Odpowiesz pisowski łgarzu?
Nie odpowiesz i zwiejesz tchórzu.
Lepsze to niż robić za dwa sery na godzinę :-)
Tak jak myślałem uciekłeś od odpowiedzi tchórzliwy skunksie .
A jeśli chodzi o te sery to przypomnij tu frajerzyno słowa samego panaM który szczegółowo wyjaśniał ile za to zapłacił a za serki policzył sobie chyba 50 złotych .
Ale ty frajerze o tym nie napiszesz .
~~monsz stanu napisał(a): By uciąć dyskusję na ten temat, deklaruję, że w sytuacji, gdy dyrekcja Muzeum II Wojny Światowej wystąpi z takim żądaniem, zapłacę za to, że kiedyś spędziłem za darmo 200 nocy w służbowym apartamencie — powiedział w Zakopanem Karol Nowogrodzki, prezes Instytutu Pamięci Narodowej i obywatelski kandydat na prezydenta wskazany przez PiS.