Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~Jurek niezalogowany
4 lutego 2025r. o 11:04
Ponoć obywatelski kandydat doktór Nowogrodzki ,ma zrezygnować w przyszłym tygodniu z kandydowania .Wygraną ma zapewnioną , ale dla dobra Polski rezygnuje.Najśmieszniejsze jest to, że jak nawet Kaczyński wystawi na kandydata swoje oszczanei dziurawe gacie, to i tak dostaną one 30%. Taką mamy Lemingozę wśród biednych i niewykształconych wyborców PiS.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnoniebieski Tulipan niezalogowany
4 lutego 2025r. o 11:38
Przypominam ,że to nie jest żaden Nawrocki ,tylko Doktor Karol Nawrocki
~~xyz niezalogowany
4 lutego 2025r. o 11:46
~~Jasnoniebieski Tulipan napisał(a): Przypominam ,że to nie jest żaden Nawrocki ,tylko Doktor Karol Nawrocki

A to on tam w tych apartamentach muzeum leczył Ukrainki i Rumunki ? Doktor Judym jednym słowem .
~~Ołowiany Przypołudnik niezalogowany
4 lutego 2025r. o 18:51
Z Nawrockiego taki obywatelski, jak z Kaczyńskiego mąż, ojciec i dziadek.
~~xyz niezalogowany
4 lutego 2025r. o 19:14
~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a): Z Nawrockiego taki obywatelski, jak z Kaczyńskiego mąż, ojciec i dziadek.

Nie był bym taki pewny czy Martusia nie jest jego córką .?
~~Samoboj niezalogowany
4 lutego 2025r. o 19:47
Cała kampania Karola Nawrockiego prowadzona jest, żeby pozyskać twardy, prawicowy elektorat. (...) Ja uważam, że to strategia samobójcza, ale ewidentnie taką realizuje, patrząc choćby na wypowiedzi w sprawie Ukrainy czy praw kobiet - stwierdził prof. Antoni Dudek na antenie Polsat News. Kibol Nawrocki jest mistrzem strzelania gola nie do swojej bramki.
~~dzesika niezalogowany
5 lutego 2025r. o 6:09
Pan Karol "ja nie uważam nic" Nawrocki w latach 2020-21 spędził 182 (!) dni w należącym do Muzeum II Wojny Światowej gościnnym luksusowym (116 m2) apartamencie, nie płacąc ani grosza. Dodajmy, że 5 km dalej w Gdańsku znajduje się jego własne mieszkanie. Zapytany w tej sprawie sztab kandydata odpowiedział, że było to związane z kwarantanną w okresie pandemii. Są takie pytania, na które lepiej nie odpowiadać, niż odpowiedzieć bez sensu.Ja najbardziej chciałabym usłyszeć co żona Nowogrodzkiego ma do powiedzenia w tym temacie. Rozumiem wyjazdy służbowe, delegacje, ale gdyby mój facet tak kombinował, to byłby już ex. Czekamy także na informację, czy lokator apartamentu zechce za niego zapłacić, zgodnie z muzealnym cennikiem, chociaż podejrzewam, że także w tej sprawie p.Karol Nawrocki "nie uważa nic".
~~Bolecflauta niezalogowany
5 lutego 2025r. o 7:13
~~dzesika napisał(a): Pan Karol "ja nie uważam nic" Nawrocki w latach 2020-21 spędził 182 (!) dni w należącym do Muzeum II Wojny Światowej gościnnym luksusowym (116 m2) apartamencie, nie płacąc ani grosza. Dodajmy, że 5 km dalej w Gdańsku znajduje się jego własne mieszkanie. Zapytany w tej sprawie sztab kandydata odpowiedział, że było to związane z kwarantanną w okresie pandemii. Są takie pytania, na które lepiej nie odpowiadać, niż odpowiedzieć bez sensu.Ja najbardziej chciałabym usłyszeć co żona Nowogrodzkiego ma do powiedzenia w tym temacie. Rozumiem wyjazdy służbowe, delegacje, ale gdyby mój facet tak kombinował, to byłby już ex. Czekamy także na informację, czy lokator apartamentu zechce za niego zapłacić, zgodnie z muzealnym cennikiem, chociaż podejrzewam, że także w tej sprawie p.Karol Nawrocki "nie uważa nic".

Krew nie woda , szukasz u Nawrockiego , zarazem sugerujesz jego żonie co ma zrobić , nasz fighter
Bolesławiecki , brzydkiego koczkodana zaliczył
I żyje szczęśliwie, więc zainteresuj się własną D…
bo może rogaczem jesteś , i nic nie wieś o tym

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.