Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~Bolecflauta niezalogowany
5 lutego 2025r. o 9:47
Deszcz popadał wysyp grzybów …
Strach przed ośmieszeniem się … wysyp starych grzybów…. bojących się oficjalnie podpisać
Brak argumentów, to wyzwiska , poniżanie , wyszukiwanie/ grzebanie w prywatnym życiu
a sami ufajdani po szyję …w łajnie….

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~xyz niezalogowany
5 lutego 2025r. o 10:01
Hołownia na początku kadencji bardzo mi się podobał ,bo było wesoło ,ale czym dłużej tym gorzej dzisiaj Hołownia opowiada takie bzdury ,że uszy więdną, On twierdzi ,że to On powinien zostać prezydentem a nie Kandydat PISu czy PO . Facet który ma 6 % poparcia i na dodatek straszy koalicję i mówiąc ,że bez jego zgody nie będzie żadnej rekonstrukcji rządu . Czy ci ...e nie nauczyli się niczego od PIS ,tam jest przekaz dnia o godzinie 6rano i cała partia mówi to samo do północy .

Zastosowana autokorekta

~~Bura Nasturcja niezalogowany
5 lutego 2025r. o 11:42
~~xyz napisał(a): Hołownia na początku kadencji bardzo mi się podobał ,bo było wesoło ,ale czym dłużej tym gorzej dzisiaj Hołownia opowiada takie bzdury ,że uszy więdną, On twierdzi ,że to On powinien zostać prezydentem a nie Kandydat PISu czy PO . Facet który ma 6 % poparcia i na dodatek straszy koalicję i mówiąc ,że bez jego zgody nie będzie żadnej rekonstrukcji rządu . Czy ci ...e nie nauczyli się niczego od PIS ,tam jest przekaz dnia o godzinie 6rano i cała partia mówi to samo do północy .Presidential bobbleheadsZastosowana autokorekta

No to gratuluję jak ci się podobał. Już dzwonił lekarz?
~~ niezalogowany
5 lutego 2025r. o 14:49
Trzaskowski mówi o dwóch płciach. Nawrocki: dobrze, że do tego dojrzał!
~~klucznick niezalogowany
5 lutego 2025r. o 18:49
Alfons był gangusem , jest gangusem i chce być gangusem całego kraju
~~Zielona Tawuła niezalogowany
5 lutego 2025r. o 18:54
~~Bura Nasturcja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Hołownia na początku kadencji bardzo mi się podobał ,bo było wesoło ,ale czym dłużej tym gorzej dzisiaj Hołownia opowiada takie bzdury ,że uszy więdną, On twierdzi ,że to On powinien zostać prezydentem a nie Kandydat PISu czy PO . Facet który ma 6 % poparcia i na dodatek straszy koalicję i mówiąc ,że bez jego zgody nie będzie żadnej rekonstrukcji rządu . Czy ci ...e nie nauczyli się niczego od PIS ,tam jest przekaz dnia o godzinie 6rano i cała partia mówi to samo do północy .Presidential bobbleheadsZastosowana autokorekta

Cyba do ciebie pisowski cwelu !
~~Jodła syberyjska niezalogowany
5 lutego 2025r. o 19:04
Dzwoni starszy pan do Jasia ( ma dane wrażliwe)
zadając pytanie jak się czuje po przebudzeniu , zarazem naświetlając swoje spostrzeżenia , wszystko
boli , kości trzeszczą katastrofa ,
A u mnie odwrotni czuję się jak nowo narodzony
zębów nie mam , włosów brak , oj oj oj i właśnie teraz narobiłem w pampersa..
~~Zielona Tawuła niezalogowany
5 lutego 2025r. o 20:07
~~Zielona Tawuła napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bura Nasturcja napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Hołownia na początku kadencji bardzo mi się podobał ,bo było wesoło ,ale czym dłużej tym gorzej dzisiaj Hołownia opowiada takie bzdury ,że uszy więdną, On twierdzi ,że to On powinien zostać prezydentem a nie Kandydat PISu czy PO . Facet który ma 6 % poparcia i na dodatek straszy koalicję i mówiąc ,że bez jego zgody nie będzie żadnej rekonstrukcji rządu . Czy ci ...e nie nauczyli się niczego od PIS ,tam jest przekaz dnia o godzinie 6rano i cała partia mówi to samo do północy .Presidential bobbleheadsZastosowana autokorekta

Chyba do ciebie pisowski cwelu !

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Nowe domy!