Zastosowana autokorekta
~~xyz napisał(a): Hołownia na początku kadencji bardzo mi się podobał ,bo było wesoło ,ale czym dłużej tym gorzej dzisiaj Hołownia opowiada takie bzdury ,że uszy więdną, On twierdzi ,że to On powinien zostać prezydentem a nie Kandydat PISu czy PO . Facet który ma 6 % poparcia i na dodatek straszy koalicję i mówiąc ,że bez jego zgody nie będzie żadnej rekonstrukcji rządu . Czy ci ...e nie nauczyli się niczego od PIS ,tam jest przekaz dnia o godzinie 6rano i cała partia mówi to samo do północy .Presidential bobbleheadsZastosowana autokorekta
~~Bura Nasturcja napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Hołownia na początku kadencji bardzo mi się podobał ,bo było wesoło ,ale czym dłużej tym gorzej dzisiaj Hołownia opowiada takie bzdury ,że uszy więdną, On twierdzi ,że to On powinien zostać prezydentem a nie Kandydat PISu czy PO . Facet który ma 6 % poparcia i na dodatek straszy koalicję i mówiąc ,że bez jego zgody nie będzie żadnej rekonstrukcji rządu . Czy ci ...e nie nauczyli się niczego od PIS ,tam jest przekaz dnia o godzinie 6rano i cała partia mówi to samo do północy .Presidential bobbleheadsZastosowana autokorekta
No to gratuluję jak ci się podobał. Już dzwonił lekarz?
~~Zielona Tawuła napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bura Nasturcja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Hołownia na początku kadencji bardzo mi się podobał ,bo było wesoło ,ale czym dłużej tym gorzej dzisiaj Hołownia opowiada takie bzdury ,że uszy więdną, On twierdzi ,że to On powinien zostać prezydentem a nie Kandydat PISu czy PO . Facet który ma 6 % poparcia i na dodatek straszy koalicję i mówiąc ,że bez jego zgody nie będzie żadnej rekonstrukcji rządu . Czy ci ...e nie nauczyli się niczego od PIS ,tam jest przekaz dnia o godzinie 6rano i cała partia mówi to samo do północy .Presidential bobbleheadsZastosowana autokorekta
No to gratuluję jak ci się podobał. Już dzwonił lekarz?
Chyba do ciebie pisowski cwelu !