Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~nie uważam nic niezalogowany
4 godz. 32 min. temu
Są 2 pucie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~No no niezalogowany
4 godz. 2 min. temu
~~nie uważam nic napisał(a): Są 2 pucie.

Plus Twoja
~~Ołowiany Przypołudnik niezalogowany
3 godz. 49 min. temu
~~Niebieskozielony Starzec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bracia Rosjanie napisał(a): Karol Nawrocki reaguje na zawieszenie wszelkiej pomocy USA dla okupowanej Ukrainy:

"To wynik braku wdzięczności prezydenta Wołodymyra Zełenskiego i braku umiejętności prowadzenia polityki międzynarodowej."

JA PIRDOLE, jakby mi ktoś przed kampanią powiedział, ze główny kandydat PiS będzie jechał przekazem prosto z Kremla to bym nie uwierzył, a jednak.

Ktoś napisał: ~~Bracia Rosjanie napisał(a): Karol Nawrocki reaguje na zawieszenie wszelkiej pomocy USA dla okupowanej Ukrainy:

"To wynik braku wdzięczności prezydenta Wołodymyra Zełenskiego i braku umiejętności prowadzenia polityki międzynarodowej."

JA PIRDOLE, jakby mi ktoś przed kampanią powiedział, ze główny kandydat PiS będzie jechał przekazem prosto z Kremla to bym nie uwierzył, a jednak.
"Zełenski jest winny za wstrzymanie pomocy przez Amerykanów. Ja jestem przekonany, że ten rodzaj niewdzięczności dyplomatycznej w stosunku do państwa polskiego na samym początku wojny z definiowany przez prezydenta Zełenskiego całkiem niedawno i ten przebieg rozmowy w Białym Domu w Waszyngtonie, przyniósł taki efekt, jaki przyniósł. To jest efekt zły. Dla Ukrainy to jest efekt zły, dla Polski, dla naszego bezpieczeństwa - mówił dalej.".

Facet robił dynamiczną politykę międzynarodową z pokoju hotelowego. Autorytet.
~~Szarobury Czarny niezalogowany
3 godz. 20 min. temu
~~nie uważam nic napisał(a): Są 2 pucie.

I te 2 pucie Nowogrodzki w pokoju hotelowym pukał.
~~Srebrna Portulaka niezalogowany
2 godz. 40 min. temu
"Pucie wszyscy do stajenki,
do Alfonsa na panienki :)
Gdy Alfonsa posłuchanie,
to panienki wyr*chacie" :)
~~hehe niezalogowany
44 min. temu
Wierszokleta nie umie pisać, hehe
~~Szarobury Czarny niezalogowany
16 min. temu
~~hehe napisał(a): Wierszokleta nie umie pisać, hehe

Ja jednak zrozumiałem .
~~hehe niezalogowany
10 min. temu
~~Szarobury Czarny napisał(a):
Ktoś napisał: ~~hehe napisał(a): Wierszokleta nie umie pisać, hehe

Ja jednak zrozumiałem .

Współczuję, hehe
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.